Kerstinkopen zijn massaal gepind

Ook dit jaar hebben Nederlanders hun kerstinkopen voornamelijk elektronisch betaald.  Het totale aantal pinbetalingen op de zaterdag voor de kerst lag rond de 12 miljoen. Weliswaar iets lager dan de 12,2 miljoen in 2011, maar op de piekmomenten kwam de aantallen transacties boven die van vorig jaar uit.

De pieken waren zaterdagmiddag tussen 14.30 en 15.00 uur, met 461 pintransacties per seconde, en maandagmiddag tussen 14.00 en 14.30 uur, toen 483 keer per seconde werd gepind. Vorig jaar stond het record nog op 442 betalingen per seconde, meldt de Betaalvereniging Nederland, die het pinnen coördineert.

De betaalvereniging Nederland zegt dat het aantal lager uitvalt doordat de kerstdrukte dit jaar over drie dagen was verspreid. Consumenten hadden nog het hele weekend en de maandag om kerstinkopen te doen. Vorig jaar viel Eerste Kerstdag op een zondag.

Wilt u ook uw omzet verhogen en bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van pinapparaten kijk dan op Paqar.nl. Paqar is onderdeel van de Moreless Group, wij hebben 20 jaar ervaring in de selectie, implementatie en onderhoud van pinautomaten. U kunt bij ons een pinautomaat kopen of huren voor in een vaste of mobiele betaalomgeving.

Kijk voor meer informatie op www.paqar.nl of bel met +31 (0)20 363 02 33.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*