Ledverlichting in gietvloer Flowing Art

,

Ingegoten ledverlichting in gegoten straatstenen (zoals de gietvloer) door Flowing ArtEen gietvloer van Flowing Art is niet alleen exclusief, de gietvloer geeft nu ook licht! Flowing Art kan ledverlichting in uw gietvloer inbouwen. Alle gietvloeren worden met de zelfontwikkelde polyurethaan toplaag afgewerkt. Omdat deze coating lichtdoorlatend is, geeft de ledverlichting dus een mooi licht af. Het voordeel van ledverlichting is een laag energieverbruik en een lange levensduur. Kom eens langs in onze vernieuwde werkplaats te Hoogerheide om onze producten met en zonder ingebouwde ledverlichting te bekijken.

Flowing Art is specialist in gietvloeren en gegoten meubels en wandpanelen. Sinds kort heeft Flowing Art gietvloeren op de markt gebracht met ingebouwde ledverlichting. Dit geldt ook voor de meubels van Flowing Art. Denk aan ledverlichting onder barbladen of in straatstenen. Bekijk deze producten met ingebouwde ledverlichting nu met eigen ogen in onze galerie.

Vanwege de lichtdoorlatende toplaag die Flowing Art in eigen beheer maakt, bent u verzekerd van een krasvast en kleurecht product. Ook wordt door die unieke coating het licht van de LEDS goed afgegeven. De andere voordelen van de gietvloer, zoals het gemakkelijke onderhoud van de vloer en de elasticiteit blijven met ledverlichting gewoon bestaan.

Bij het creëren van de juiste sfeer in uw interieur speelt licht een belangrijke rol. In ons klimaat waar we in de winter vooral binnenshuis leven, neemt kunstmatige verlichting een bepalende plaats in. Ledverlichting is de laatste tijd enorm in opkomst. Niet alleen bespaart u met ledverlichting op uw energierekening, ook is ledverlichting beter voor het milieu. Laat u informeren door Flowing Art over de producten met ledverlichting.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*