Sms server voor bedrijven

Bent u opzoek naar goedkopere oplossing dan telefoneren om snel een groep mensen te bereiken?

Een sms gateway van Orcagroup kan dan een oplossing voor uw organisatie zijn.

Sms server kunnen voor vele doeleinden worden ingezet, het is een handig medium om in korte tijd een grote groep mensen te bereiken. U kunt tevens de kosten van de sms server doorsturen naar de persoon die smst. Orcagroup heeft haar eigen makkelijk te onthouden short code 3553 waarop verschillende diensten worden aangeboden.

Voorbeelden van producten welke Ocragroup kan bieden zijn:

– sms en win,voorbeelden hiervan zijn SMS cadeau naar 3553 en maak kans op.. Hierdoor kunt u kort en krachtig comminiceren in uw media uitingen.

– sms versturen om personen te herinneren aan een afspraak, dit zal de interne efficiëntie in uw organisatie verhogen.

– smsen om te stemmen, een voorbeeld hiervan is dat u toeschouwers van een parade, of optocht kunt laten stemmen op de mooiste kar, danseres etc. De stemmen worden direct in een overzicht weergeven.

– smsen om snel een grote groep mensen te informeren, een voorbeeld kan zijn het personeel, klanten, of bijvoorbeeld alle winkeliers van een winkelcentrum. Deze kunnen zich aanmelden via een special nummer en zo worden geïnformeerd wanneer er sprake is van diefstal en een alert uitsturen.

Wanneer een andere dienst in gedachten heeft kunt u dit altijd aanvragen bij Orcagroup via het contactformulier op de website.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele services van Orcagroup. Orcagroup biedt tevens, call center services, voice respons systemen, bellen via internet, 0900 en 0800 service nummers.

Neem een kijkje op de website http://www.orcagroup.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*