Vloerverwarming onder uw houten vloer!

,
Is Thermo Lámina geschikt als vloerverwarming onder een houten vloer?

De verwarmingsfolie van Thermo Lámina de ideale oplossing om binnen een mum van tijd uw houten vloer van vloerverwarming te voorzien. Let wel op, de gebruikte houten delen moeten wel geschikt zijn om op een vloerverwarmingssysteem te leggen.

De voordelen van een vloerverwarming onder een houten vloer op een rij:

  • Eenvoudig doe-het-zelf aan te leggen.
  • Snelle opwarmingstijd.
  • Lage aanleg & installatiekosten.
  • Onderhoudsvrij.
  • Duurzaam, geluidloos & Europese topkwaliteit.
  • Gezonder leefklimaat in de kamer.
  • Geen radiatoren door onzichtbare verwarmingsfolie.

Thermo Lámina is dus de vloerverwarming voor een houten vloer bij uitstek!  Bekijk de video elektrische vloerverwarming aanleggen.

Daarnaast heeft bestellen bij Thermo Lámina de volgende voordelen:

  • Gratis thermostaat twv € 45,- .& Gratis verzending.
  • Gunstig geprijsd, max € 52,50 per m².
  • 15 Jaar garantie.

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt.

De flinterdunne verwarmingsfolie (slechts 0,2mm!) van Thermo Lámina kan perfect onder uw houten vloer worden aangebracht. Door de speciale legering van de verwarmingsdraden en de beveiligingen in de constructie van het verwarmingssysteem, wordt de folie nooit te warm, ook niet indien de folie dubbel wordt gelegd. In tegenstelling tot veel andere vloerverwarmingen is uw een houten vloer goed beschermd door de vloerverwarming van Thermo Lámina en hebt u altijd op een veilige manier warme voeten.

Hoe werkt onze vloerverwarming onder een houten vloer? Door de isolatielaag onder de vloerverwarming wordt alle warmte naar boven gedrukt. Daardoor wordt de houten vloer langzaam opgewarmd en verdeelt de warmte zich over het gehele oppervlak van de een houten vloervloer. Het een houten vloer wordt zo een gigantische radiator die een aangename warmte verspreidt. Omdat de gehele vloer wordt verwarmd, wordt de warmte zeer gunstig verspreid door de gehele kamer.

Zodoende wordt het niet alleen warm in de buurt van de radiatoren, zoals bij een traditioneel systeem. Bovendien kan door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt. Let wel, een houten vloer moet geschikt zijn om op vloerverwarming gelegd te worden.

Kies voor een aangename leefomgeving

Bij een aangename leefomgeving hoort ook een vloerverwarming. De vloerverwarming van Thermo Lámina zorgt er voor dat het goede van een houten vloer behouden blijft en dat u een aangename leefomgeving creëert. In onze webshop kunt u in een handomdraai kiezen voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving door te kiezen voor een vloerverwarming houten vloer van Thermo Lámina, uw ideale verwarming!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*