A10 Networks gaat samenwerken met Ericsson

Ericsson gaat klanten wereldwijd AX Series leveren voor IPv6-migraties

A10 Networks, gespecialiseerd in ‘Application Networking’, maakt bekend dat telecommunicatieleverancier Ericsson een wereldwijde partner is geworden. Ericsson heeft het AX Series Application Networking Platform van A10 Networks geselecteerd en officieel gecertificeerd, als oplossing voor IPv6-migraties en Carrier Grade NAT (CGNAT) bij de telecomklanten van het bedrijf.

IPv4 naar IPv6-migraties

Door de toenemende schaarste aan IPv4-adressen, moeten klanten van Ericsson de bestaande IPv4-adressen zo optimaal mogelijk benutten, of gaan migreren naar IPv6. Anders kunnen zij niet blijven voldoen aan de bedrijfskritische behoeften van hun klanten en onderscheidende nieuwe services introduceren. Door te gaan samenwerken met A10 Networks, kan Ericsson haar klanten op basis van het AX Series platform meerdere opties bieden om ondanks de IPv4-schaarste in te spelen op de toenemende communicatie- en connectiebehoeften van bedrijven.

Bewezen oplossing

AX Series zijn energiezuinige appliances die de hoogste performance bieden voor oplossingen gericht op het behoud van IPv4-adressen, zoals Carrier Grade NAT (CGNAT/CGN), ook bekend als Large Scale NAT (LSN). Dit zijn alternatieven voor IPv6-migratie op basis van NAT64/DNS64, DS-Lite, 6RD en NAT46. De CGNAT-technologie van A10 Networks is een ruimschoots bewezen oplossing voor het maximaal benutten van bestaande IPv4-toewijzingen. De eerste AX Series CGN-implementaties dateren uit 2010 en sindsdien hebben al veel grote serviceproviders in de wereld deze apparatuur geïmplementeerd.

Efficiënt en betaalbaar

“Wij hebben voor A10 Networks gekozen omdat zij de beste oplossing leveren”, zegt Melih Tufan, Head Product Line Packet Networks bij Ericsson. “Wij rekenen op een succesvolle samenwerking met A10 om onze wereldwijde klanten krachtige IPv4/IPv6-telecomoplossingen te bieden, die hun bestaande investeringen verlengen en een efficiënt en betaalbaar groeipad naar IPv6 bieden”.

Uitbreiding samenwerking

“Wij zijn er trots op meer te gaan samenwerken met Ericsson, ’s werelds grootste leverancier van telecommunicatieapparatuur en -diensten”, zegt Lee Chen, oprichter en CEO van A10 Networks. “Na de afgelopen jaren al een aantal projecten voor IPv4-extensie en IPv6-migratie met elkaar te hebben uitgevoerd, is de officiële wereldwijde partnerovereenkomst een uitbreiding van onze samenwerking. Daarmee bieden wij klanten de zekerheid dat zij voor IPv6-migratieoplossingen kunnen vertrouwen op de gezamenlijke betrokkenheid van Ericsson en A10 Networks”.

Meer informatie over de AX Series oplossingen voor IPv4-extensie en IPv6-migraties is te vinden op: http://www.a10networks.com/products/axseries-IPv6_migration.php

Over A10 Networks

A10 Networks is in het najaar van 2004 opgericht met de missie om innovatieve netwerk- en beveiligingsoplossingen te leveren. Het bedrijf ontwikkelt en produceert hoge snelheid netwerkapparatuur die organisaties helpen om het gebruik van hun applicaties te versnellen, te optimaliseren en beter te beveiligen. A10 Networks heeft haar hoofdkantoor in Silicon Valley en lokale vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Brazilië, Japan, China, Korea, Taiwan, Hong Kong, Maleisië, Australië en Singapore.

Meer informatie is te vinden op: http://www.a10networks.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*