Antoni Quintarelli benoemd tot Manager Managed Services bij Yenlo

Hazerswoude-Rijndijk, 13 februari 2013 – Per 1 februari is Antoni Quintarelli als Manager Managed Services bij Yenlo in dienst getreden. Hij zal zich met name richten op het realiseren van groei in managed services en private cloud hosting, zowel nationaal als internationaal.

Antoni Quintarelli beschikt over jarenlange expertise op het gebied van service delivery en managed services. Hij heeft onder andere bij NCCW, Symantec, Logica en Redwood managementfuncties vervuld, waarbij de combinatie van people management en business development in de loop der tijd zijn handelsmerk is geworden. Quintarelli: “Mijn streven is om met een goed team nieuwe markten aan te boren. Bij Yenlo kan dat: het is een organisatie waarin mensen en kennis als belangrijkste assets worden beschouwd. En dat komt exact overeen met mijn ideeën.” Quintarelli zal zich richten op het realiseren van groei in de huidige dienstverlening en op de verdere expansie van de divisies managed services en private cloud hosting.

Ruben van der Zwan, CEO van Yenlo: “Onze specialistische kennis op het gebied van zowel Oracle als ook Java technologie in het middleware segment heeft geleid tot een toenemende vraag naar onze diensten in zowel binnen- als buitenland. Met de indiensttreding van Antoni zijn wij in staat om deze reeds ingezette groeiambities verder te verwezenlijken. Tevens biedt dit ons de mogelijkheid om onze horizon in de komende jaren te verbreden en ook andere Europese landen kennis te laten maken met onze diepgaande expertise.”

Over Yenlo
Yenlo is een Nederlandse ICT-dienstverlener. Focus hierbij ligt op middleware ten behoeve van ketenintegratie en business proces management. Yenlo ontzorgt bedrijven als het gaat om hun ICT. Om dat te realiseren richt Yenlo zich specifiek op software development, 7×24 managed services en private cloud hosting. Yenlo is opgericht in 2007 en houdt kantoor in een monumentaal pand uit 1882 aan de Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk.
Meer informatie: www.yenlo.nl of onze communities op LinkedIn, Twitter en Facebook.

###

Meer informatie:
Yenlo, Nevlynn Janssen, tel: 071 8200082, email: nevlynn.janssen@yenlo.nl
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, email: jeanette@wildwerk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*