BearingPoint Caribbean wordt gecertificeerd Platinum Partner van Be Informed

,

Management & Technology Consultancy firma BearingPoint Caribbean heeft een Be Informed Platinum Partnership gekregen. Het adviesbureau ontvangt deze certificering omdat het aan de eisen voldoet die nodig zijn om met het Be Informed business process platform en de daarbij behorende Solutions zelfstandig applicaties te realiseren, implementeren en support te leveren. Een belangrijke reden voor de toekenning zijn de succesvolle implementaties van hoge kwaliteit die BearingPoint Caribbean heeft uitgevoerd.

Hoogwaardige implementaties en support
De kwaliteit van ICT-projecten is een belangrijk actueel onderwerp. Be Informed heeft een partnercertificeringsprogramma in het leven geroepen om de kwaliteit van implementaties bij klanten te waarborgen. Be Informed ondersteunt het primaire proces van administratieve organisaties die steeds kennisintensiever worden. Een hoge kwaliteit van implementaties is dan ook van cruciaal belang. Certificering door Be Informed biedt de zekerheid dat partners in staat zijn om Be Informed implementaties uit te voeren conform de richtlijnen en best practices die Be Informed voorschrijft en ondersteunt.

Samenwerking
BearingPoint Caribbean en Be Informed hebben in 2010 hun samenwerking al geformaliseerd met een samenwerkingsovereenkomst voor het gezamenlijk bedienen van klanten in het Caribisch gebied en het realiseren van een International Solution Centre voor het ontwikkelen van systemen voor Be Informed-klanten in Nederland en de Verenigde Staten. BearingPoint Caribbean heeft met Be Informed een geheel nieuw Belastingsysteem ontwikkeld voor de Belastingdienst Caribisch Nederland ter ondersteuning van de nieuwe heffings- en inningswetgeving. Deze eerste Europese aanbesteding in het Nederlands Caribisch gebied werd door branchevereniging ICT Office onderscheiden met de ICT Aanbesteding Award 2011. Daarnaast is er voor het Ministerie van SZW van Caribisch Nederland een Be Informed-systeem gerealiseerd dat de uitvoering van Onderstand (Bijstand) en Pensioenen ondersteunt. Ook zijn er opdrachten uitgevoerd bij de SVB Curaçao en de Belastingdienst Curaçao en lopen er nieuwe opdrachten onder andere op St Maarten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*