Beleef Valentijn bij CornelisZ!

,

HUIZEN – Restaurant CornelisZ in Huizen heeft voor aankomende Valentijn een bijzonder menu samengesteld. Iedereen die van 14 tot en met 17 februari een Valentijn Diner reserveert bij CornelisZ krijgt bij binnenkomst een glas Piper-Heidsieck Rosé Sauvage Champagne.

Waarna jullie kunnen genieten van een heerlijke proeverij. Na deze proeverij krijgen jullie de keuze uit twee hoofdgerechten; Skrei Noorse kabeljauw of MRIJ Ossenhaas. Als klap op de vuurpijl is het dessert voor twee een cadeautje van CornelisZ. Een taartje gemaakt van frambozenmousse in de vorm van een hart met een kop koffie of thee naar keuze. Dit diner kost € 39,50 per persoon.

Win een reis voor 2

Daar blijft het voor de Valentijn gangers niet bij. Iedereen die een reservering maakt om te dineren van 14 tot en met 17 februari, maakt kans op een romantische tweedaagse reis voor 2 personen naar Reims, Frankrijk. Samen met Piper-Heidsieck wil CornelisZ iedereen de mogelijkheid geven om een kijkje te nemen in de wijnkelders van deze champagne. Normaliter geldt voor dit bezoek een persoonlijke uitnodiging, maar voor deze keer is er een uitzondering gemaakt en kun je deze reis winnen bij CornelisZ.

Reserveren

Wil je dit Valentijn Diner reserveren? Bel dan 035 – 88 76 000 of klik hier om online te reserveren.

CornelisZ

Vaarboom 1
1271GM Huizen
www.cornelisz.nl
035 – 88 76 000

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*