Dating Profiel pakt slechte profielteksten datingsites aan

,

dating profiel

Oprichtster: “Nederlandse man kan ook online geen vrouw versieren”

Dating Profiel presenteert een nieuwe en voor Nederland unieke dienst: een op maat gemaakt profieltekst voor online daters. Met de dienst en de bijbehorende website, hoopt de oprichtster de kwaliteit van de profielen op de Nederlandse datingsites te verbeteren.

Het lijkt wel alsof heel single Nederland zich inmiddels wendt tot de wereld van online daten om te zoeken naar die ene, die klik, dat maatje, die Prins op het fameuze witte paard. Honderden nieuwe profielen stellen zich elke dag voor aan de duizenden andere zoekenden. Iedereen kent wel iemand die de liefde van zijn leven heeft getroffen in de virtuele onderwereld van de eenzamen.

Dat het vaker níet, dan wél goed gaat, dat horen we minder vaak. Niemand geeft graag toe dat we ‘zelfs’ met online daten niemand kunnen vinden. De vele afwijzingen, het eeuwig worden genegeerd, de leuke e-mail wisseling die plotsklaps ophoudt: daten kost zoveel tijd en de teleurstelling is vaak zo pijnlijk.

De oprichtster van Dating Profiel en ervaren online dater was het zat. Ook dit jaar kan ze een Valentijnskado wel op haar buik schrijven. Wéér zit ze thuis op de meest romantische dag van het jaar. Echter zij besloot het probleem aan te pakken, en wel bij de wortel: de dating profieltekst. Want juist dáár gaat het volgens haar al mis.

Als tekstschrijver staat ze namelijk dagelijks met haar ogen te knipperen bij het scannen van de honderden datingprofielen. Vrouwen die hun best niet doen om hun wensen kenbaar te maken, zodat de man niet weet hoe hij haar moet versieren. Mannen die de noodzaak voelen om hun mindere kanten maar direct in het profiel te vermelden.

Ongelooflijk! Als je als man een vrouw in de kroeg benadert ga je haar toch niet gelijk vertellen dat je ‘soms wel een beetje moeilijk kan zijn’. Het lijkt wel alsof de Nederlandse man ook online geen vrouw kan versieren.

Dating Profiel wil de Nederlander weer leren versieren. De website biedt praktische tips en adviezen voor alle soorten online daters én voor het opstellen van een opvallend, overtuigend en origineel datingprofiel. Mensen die niet tevreden zijn met de hoeveelheid en de kwaliteit van de reacties op hun huidige profiel, kunnen hun profiel laten herschrijven door de datingexperts van Dating Profiel.

Mensen die geen inspiratie hebben of eenvoudig geen tijd, kunnen zich een geheel nieuw profiel laten aanmeten. Door middel van een vragenlijst krijgt de datingexpert een duidelijk beeld van de zoekende.

Nee, geen volledig beeld, maar net genoeg om te weten wiens aandacht hij of zij wil trekken. Meer niet. Want zeg nou eerlijk: willen we in het begin niet vooral de leuke kanten van iemand leren kennen? Als de liefde dan sterk genoeg is, dan leren we vanzelf wel leven met die minder leuke kanten…
http://dating-profiel.com/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*