Films van meer dan 150 reizigers op TV uitgezonden

Overal & Nergens is het eerste user-generated reisprogramma van Nederland. Na vijf afleveringen is de mijlpaal bereikt van 150 reizigers die beelden van hun reis of vakantie op TV terugzagen.

Uit meer dan 30.000 films selecteert een professionele redactie de leukste, mooiste en meest opvallende films door reizigers zelf gefilmd. Dit resulteert in een authentiek en inspirerend reisprogramma met een aaneenschakeling van reisverhalen. Elke aflevering komt een groot aantal reizigers en bestemmingen aan bod.

De kwaliteit en variatie in beeldmateriaal is boven verwachting hoog.
Eindredacteur Arlette Foeken: “We hebben niemand geregisseerd en maken slechts gebruik van beelden die reizigers zelf gefilmd hebben. Uiteraard krijgen we materiaal dat niet voldoet aan onze standaarden, maar er zitten ook echt juweeltjes tussen. We verbazen ons over de bijzondere reizen die mensen maken én over de creativiteit waarmee die vastgelegd worden.”

In de aflevering van aanstaande zondag 24 februari zit onder andere de reis die Michel en Martin maakten in India. De twee aarzelden lange tijd vanwege de slechte hygiëne waar het land om bekend staat. Halverwege hun trip worden zij met die angst geconfronteerd.
Bekijk hier hun reactie.

Overal en Nergens wordt elke zondag om 17.30 uur uitgezonden op RTL5.

Bekijk hier eerdere afleveringen van Overal & Nergens.

Over Orientation travel productions
Orientation travel productions is een audiovisueel productiebedrijf en produceert uiteenlopende video producties waar reizen, andere culturen en verre landen als een rode draad doorheen lopen. Kijk voor meer informatie over Orientation travel productions op www.orientation.nl

#############################

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*