Graphyon lanceert nieuw biografie platform

Persbericht februari 2013
Graphyon© lanceert nieuw biografie platform.

Wat is Graphyon?
Graphyon.com lanceert een sociaal platform welke de gebruikers de mogelijkheid geeft om hun levensverhaal te vertellen. Dit kan d.m.v. het schrijven van een biografie, het vullen van een tijdlijn met bijzondere gebeurtenissen en het onderhouden van fotoalbums. Daarnaast kan worden aangegeven wie wat kan en mag bekijken en is er in de nabije toekomst een mogelijkheid de biografie te koppelen aan een speciale “GRAPYHON-ZEGEL”
Graphyon zegel
Deze unieke zegel beschikt over een QR code en een NFC chip welke gekoppeld kunnen worden aan de informatie welke de gebruiker zou willen delen. De zegel geeft een snelle toegang tot uw verhalen, foto’s en video’s. Hierdoor wordt deze zegel een persoonlijk signatuur van uw levensverhaal en persoonlijk archief welke gemakkelijk kan worden gedeeeld.
Delen van een levensverhaal
Het delen van verhalen is nog nooit in zulke grote mate gedaan als in dit tijdperk. We vertellen elkaar wat we vandaag doen, wat de plannen zijn voor morgen, laten foto’s zien van elk moment en bekijken elkaars video’s. De mogelijkheden lijken eindeloos!
Maar het delen van verhalen is niet alleen van deze tijd. Men heeft vanaf het begin van de tijd verhalen aan elkaar verteld of opgeschreven. Het zij over hun leven, over hun dierbaren of dat van hun voorouders. Veel mensen hebben dozen vol oude videobanden, foto’s, brieven en dagboeken op zolder liggen waar niets mee wordt gedaan.. Het is toch zonde om deze herinneringen te laten verstoffen en te laten voor wat het is. Graphyon geeft u de mogelijkheid om deze informatie te archiveren en te delen.

Voor meer informatie:
www.graphyon.com
support@graphyon.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*