Gratisdatingsite.nl vergelijkt gratis online dating

Een op de vijf singles krijgt een serieuze relatie door online dating, dat feit werd bekend door een onderzoek van Maurice de Hond, in opdracht van Lexa.nl. Het is dan ook niet gek dat online dating nog steeds erg populair is, het werkt! En omdat het werkt maar niet altijd makkelijk is om de juiste dating site te kiezen, besloot Netoda Internet Marketing B.V. hier een website voor te maken. Gratisdatingsite.nl vergelijkt daarom gratis online datingsites.

Gebruikersvriendelijk
De bezoekers van Gratisdatingsite.nl kunnen op de website eerst aangeven of ze een man of vrouw zijn en of ze een man of vrouw zoeken. Daarnaast kunnen ook nog extra opties worden aangevinkt als ‘Hoger opgeleid’ , ‘Senioren’ en ‘Christelijk’. Daarna kan er op de ‘Vergelijk’-button worden geklikt en worden de resultaten op rij worden weergegeven.

In de gebruikersvriendelijke vergelijker wordt er bij iedere gratis datingsite weergegeven hoeveel leden de site heeft, wat er mogelijk is om met een gratis lidmaatschap op de datingsite te doen, of er een mobiele applicatie beschikbaar is en wat de kosten zijn van een lidmaatschap.


Beoordelingen plaatsen
Bezoekers hoeven niet alleen aan de hand van feiten te besluiten welke datingsite hem of haar het best ligt, maar er kunnen ook beoordelingen over de datingsite worden gelezen. De beheerders van de website hebben alle datingsites inhoudelijk goed bekenen en vergeleken en daarna iedere datingsite een cijfer gegeven, die vervolgens wordt toegelicht. Zo hoeft de bezoeker niet eerst zelf alle sites af te gaan.

Naast beoordelingen te lezen, is het ook mogelijk om eigen beoordelingen of reacties over datingsites te plaatsen. Op deze manier willen de beheerders van Gratisonlinedating.nl er voor zorgen dat deze website de grootste en eerlijkste vergelijker op het gebied van online dating wordt.

Netoda Internet Marketing B.V.
De vergelijkingssite is gemaakt door de webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Deze ontwikkelaar maakt veel gebruik van zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. Netoda Internet Marketing B.V. is ook de bedenker en ontwikkelaar van Simonlypro.nl en Fashionblogster.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*