Ooglaserbehandeling vaak ei van Columbus.

, ,

EyeCare Ooglaseren voor veiliger en duurzamer ooglaseren

Bij EyeCare Ooglaseren krijgt u echt het beste voor uw ogen

Ooglaserbehandelingen bieden voor veel mensen die hun bril of contact lenzen kwijt willen een geweldige uitkomst. Het begint vaak al met wakker worden en opstaan, maar heeft verder impact gedurende de hele dag: bij het lezen, werken, sporten, in de regen lopen, minder flexibel kunnen zijn, slecht kunnen verdragen en voor velen speelt ook het uiterlijk een rol. Waar u op moet letten bij de selectie van een geschikte oogkliniek, is niet alleen de apparatuur en de ervaring van de oogartsen en de kwaliteit van zorg en service.

Ooglasermethode
Nog belangrijker is de ooglasermethode die wordt toegepast. Te makkelijk wordt er aan voorbij gegaan dat bepaalde ooglasermethoden wél heel erg patiënt vriendelijk zijn (snelste herstel tijden en kortste periode van napijn), maar dat ze patiënten ook opzadelen met grotere risico’s en grotere kans op complicaties later.

Belangrijkste aandachtspunt
Vele ooglasermethodes maken namelijk in het hoornvliesweefsel een oogflapje aan dat,  in tegenstelling tot wat vroeger werd gedacht door de specialisten, niet meer volledig vastgroeit aan de rest van het oogweefsel. Dit flapje kan vrij gemakkelijk door een tik op het oog loskomen, met alle gevolgen van dien. En het goede nieuws nu is, dat het helemaal niet nodig is te kiezen voor deze minder veilige ooglasermethoden.

Veiligste, modernste en duurzaamste ooglaserbehandeling.
Epi-LASIK is op dit moment de veiligste, modernste en duurzaamste ooglaserbehandeling. Zeker als hij wordt uitgevoerd met het  aanvullende CustomVue Wavefront programma. EyeCare maakt gebruik van de VISX Star S4™ IR Laser met CustomVue™ en irisregistratie en is aantoonbaar de meest geavanceerde lasercombinatie verkrijgbaar op de markt.

EyeCare Ooglaseren levert de beste ooglaser oplossingen die de markt biedt.
De Epi-LASIK behandeling combineert de beste eigenschappen van de twee meest toegepaste behandelingen. Hierdoor is hij super veilig, maar toch heel patiënt vriendelijk. Als bonus levert hij op de langere termijn ook nog de beste zicht prestaties op.

Extra voordeel
Bijkomend voordeel is dat deze methode lagere toelatingseisen kent, omdat hij ook geschikt is voor mensen met grotere pupillen, dunner hoornvlies en grotere afwijkingen.

Meer weten?
Als u wilt weten of u wel in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, boek een oogvooronderzoek. Bent u niet geschikt, kost het u niets, anders wordt hij van de behandeling afgetrokken. Bezoek snel onze website: www.eyecare-ooglaseren.nl

Voor meer achtergrondinformatie bezoekt u ook onze blog

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*