Pabobo Nachtlampjes op Lencom.eu

Op Lencom.eu vindt u diverse nachtlampjes van Pabobo om kinderen %u2019s nachts op hun gemak te stellen. De nachtlampjes zijn er niet enkel om je baby gerust te stellen, maar ook om hen in slaap te wiegen, om ermee te spelen en om de kamer leuk te decoreren. Het gamma van Pabobo is hiermee zeer uitgebreid.

Zodat de kindjes niet bevreesd zijn in het duister biedt Lencom.eu het automatische nachtlampje (om in het stopcontact te steken) en het nomade lichtje (om mee in bed te nemen). Het nomade nachtlampje gaat vanzelf aan als het duister is en uit wanneer het licht wordt in de kamer. Dankzij de LED-verlichting wordt het nomade nachtlampje niet warm. Het nomade nachtlampje heeft sinds kort een opvolger, het super nomade nachtlampje, wat een gebruiksduur heeft van maar liefst 200 uren. Gemakkelijk voor thuis, echter ook op reis of bij een logeerpartij bij oma en opa.

Soortgelijk met de nomadelampjes biedt Lencom.eu de Lumilove lampjes van Pabobo aan. Deze zijn verkrijgbaar in verscheidene karaktertjes, gaande van Barbapapa, pinguïns, nijlpaard, leeuw, aap en giraf. Zij bieden niet enkel een onbezorgd gevoel, de kindjes kunnen ook met hun maatje spelen. Ook deze lampjes worden niet warm dankzij de LED-verlichting.

Om de kindjes in slaap te wiegen vindt u op Lencom.eu een keuze sterrenprojectoren en droomtheaters van Pabobo. De sterrenprojectoren toveren een prachtige sterrenhemel en daarnaast kan je een rustgevend muziekje laten
horen. De droomtheaters van Pabobo brengen verschillende karaktertjes tot leven. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende versies: Barbapapa, zee, jungle, ruimte en
fee.

Wil u de kamer van uw dochter of zoon aankleden op een originele manier? Dan biedt Lencom.eu u de Pabobo Zenso, de eerste touchlamp voor kinderen om een kleurrijke atmosfeer te creëren. Ook de Pabobo lichtketting is de ideale decoratie voor een fleurige kinderkamer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*