Partycentrum Catszand gaat verhuizen

,

Zaandam 7 Februari 2013. Het online veilingshuis Veilingwinnaar bied u een aantrekkelijke veiling met o.a inventarissen van een partycentrum en horeca-apparatuur.
Deze veiling word in opdracht van het restaurant partycentrum Catszand in Roosendaal uitgevoerd vanwege de beëindiging van het bedrijf.

In deze veiling vindt u kavels vanuit de volgende categorieën: horeca-apparatuur, partijen horeca-meubilair, partijen terrasmeubilair, audio-apparatuur, barmeubels, verlichting, decoraties, eiken meubilair, pinapparaat en meer.
De verkoop via een veiling is heel goedkoop, zeker in deze tijden van crisis wil de consument zo goedkoop mogelijk uit zijn. De kavels uit een veiling zijn meestal tweedehands, de kwaliteit van de kavels zijn voor de prijzen goed.

De veiling gaat op 21 Februari 2013 van start maar is al te volgen via de website van veilingwinnaar. Op 7 Maart om 16:00 uur sluit de veiling en zijn de winnaars van de veiling bekend. Heeft u interesse om diversen kavels te bezoeken? Dan kunt u gebruik maken van de kijkdagen in Roosendaal.

Veilingwinnaar B.V. veilt inboedel en restpartijen uit faillissement, reorganisatie of overtollige voorraad in opdracht van curatoren, banken en bedrijven. Wekelijks worden er nieuwe veilingen georganiseerd via www.veilingwinnaar.nl.

U kunt zich gratis aanmelden op de site van veilingwinnaar om mee te bieden op de kavels.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*