Telefoon verkopen

,

Er zijn tegenwoordig veel die aan oude telefoons opkopen van consumenten. Door de overschot aan telefoons blijven veel gebruikte telefoons onbenut. Veel telefoons blijven bij de consument in de kast liggen. Er zijn een aantal bedrijven die in dit gat zijn gesprongen. Deze bedrijven kopen gebruikte of kapotte mobiele telefoons over van particulieren. Deze bedrijven betalen riante bedragen voor sommige toestellen. De waarde van de telefoon hangt samen het het merk, toestel, leeftijd en staat van de telefoon. De bedrijven waar een telefoon aan verkocht kan worden betalen over het algemeen hogere vergoedingen dan bij een particuliere verkoop. Telefoons of andere producten kunnen tot wel 350 euro opleveren.

De hype van bedrijven die telefoons opkopen van bedrijven die telefoons opkopen is overkomen waaien vanuit Engeland. Hier zijn dit soort bedrijven al jaren lang actief. In Engeland is het heel normaal dat mensen die een nieuwe telefoon krijgen, hun oude telefoon verkopen aan één van de vele opkopers die dit land rijk is. In Engeland worden nog meer betaald voor gebruikte telefoons. In Nederland zijn vorig jaar ongeveer 900.000 mobiele telefoons verkocht aan dit soort bedrijven. Men verwacht dat in de komende jaren het aantal telefoons dat verkocht wordt aan dit soort bedrijven fors zal groeien. Volgend jaar wordt er verwacht dat er meer dan een miljoen telefoons verkocht worden aan dit soort bedrijven.

Een telefoon verkopen aan een telefoon opkoper is erg eenvoudig. Als eerste zoek men het toestel op. Daarna kan men aangeven of het toestel werkt of niet meer werkt. Vervolgens kunnen de persoonlijke gegevens worden ingevuld, wanneer dit gedaan is zal het bedrijf een speciale envelop opsturen waar de telefoon gratis in terug gestuurd kan worden. Wanneer het bedrijf de telefoon heeft ontvangen die grondig na worden gekeken. Als alles klopt, zal er afhankelijk van het bedrijf binnen een aantal dagen tot betaling worden overgegaan. Een oude telefoon verkopen aan een opkoper wordt steeds populairder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*