Uniek: Nederlandstalig e-Book over Technische Dienst Software

Eindelijk is er een Nederlandstalig kennisintensief boekwerk op de markt verschenen dat de software voor de Technische Dienst in de schijnwerpers zet.
Geoffrey Wintraecken, specialist op het gebied van maintenance software, heeft dit boek met als titel “Het ABC van Maintenance Software: Deel 1” in januari van dit jaar uitgebracht.
De reden voor de uitgave van een dergelijk boek is dat het merendeel van de implementaties van Maintenance Software falen en de reden hiervoor is de structurele onderschatting van dergelijke projecten. Het lijkt allemaal zo eenvoudig en simpel maar door de hoeveelheid aan functies en de raakvlakken met verschillende afdelingen wordt een dergelijk project al snel omvangrijk en complex. Indien we alle aspecten beschouwen die van belang zijn voor het uiteindelijke resultaat, dan lijkt het niet zo verwonderlijk dat het merendeel van alle implementaties falen. Met meer kennis van zake is de slaagkans van dergelijke projecten enorm toegenomen.

Samenvatting
Het e-Book maakt u vertrouwd met alle aspecten van Maintenance Software, ook wel genoemd “Computerized Maintenance Management Systems” (CMMS).
Het realisatietraject van Maintenance Software wordt als een logisch gestructureerd geheel in 15 stappen beschreven, met praktische voorbeelden, verhelderende figuren en duidelijke bijlagen.
Omdat de faalkans van dergelijke projecten zo groot is worden maar liefst 16 valkuilen besproken die u moet proberen te vermijden tijdens het totale realisatie traject.
Na het lezen van het boek zult u de aanschaf/gebruik, van de oh zo veelzijdige Maintenance Software, de aandacht geven die het verdient. Op deze wijze zal dit boek bijdragen aan het substantieel vermeerderen van succesvolle implementaties van onderhoudssoftware.

Voor wie?
Dit boek is bedoeld voor allen die met Maintenance Software in aanraking komen of die er al gebruik van maken. Van Maintenance Manager tot het technisch personeel, van studenten op hogere- en middelbare technische scholen tot regionale opleidingscentra.

Wat levert het op?
Dit kennisintensieve e-Book zorgt voor mondige en deskundige projectmedewerkers die projecten m.b.t. “Onderhoudssoftware” tot een succes kunnen maken.
Het verschil tussen falende en succesvolle projecten betreft niet alleen heel veel geld maar ook demotivatie van het personeel en gezichtsverlies voor het management.

Contactinformatie
Nadere informatie van het e-Book vindt u op de site van TD-IT-Consult. (www.td-it-consult.nl )

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*