40 NIEUWE LODGES IN GIETHOORN INCL ELEKTRISCHE SLOEP

Overijssel krijgt er een uniek en karakteristiek vakantiepark bij! Voor de watersport liefhebber een unieke locatie.

Vanaf 29 maart 2013 opent Vakantiepark Giethoorn 40 nieuwe luxe vakantie lodges. Het unieke van dit park is dat alle lodges een eigen aanlegsteiger hebben en dat de huur van een elektrische sloep inbegrepen is.

Vakantiepark Giethoorn
Vakantiepark Giethoorn is prachtig gelegen in het centrum van Giethoorn aan de Dorpsgracht en aan de oever van het meer het Bovenwijde, gelegen in natuurgebied Weerribben-Wieden.

Type Lodges
Er zijn 3 type lodges. De 2 + 2-persoons Watersnip, 4-persoons Meerkoet, de 4-persoons Fuut en de 6-persoons Stern. Alle lodges hebben een woonkamer met openkeuken, twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers. De 4- en 6-persoonslodge zijn voorzien van een oven en vaatwasser. De luxe oeverlodges zijn professioneel en met gevoel voor detail ingericht in verschillende kleurcombinaties, waardoor Vakantiepark Giethoorn een levendige uitstraling heeft, te midden van natuur en water.

Giethoorn
Met de sloep heeft de gast de natuur binnen handbereik. Met eigen sloep Giethoorn verkennen of te fiets een tocht maken, het is allemaal mogelijk. Dit prachtige waterdorp, vol historie en schitterende natuur is één van de mooiste plekjes in Nederland. Rond 1600 werd er in Giethoorn volop naar turf gegraven. Door het afgraven ontstonden er kleine meertjes. De bewoners legden vervolgens kanalen aan om per boot het veen te kunnen vervoeren. Beetje bij beetje ontstond zo een prachtig waterdorp. Niets voor niets wordt Giethoorn nu nog het Venetië van het Noorden genoemd. Giethoorn biedt veel mogelijkheden voor watersportliefhebbers.

Het park is vanaf het Paasweekend, 29 maart geopend! Een verblijf op dit vakantiepark is al mogelijk vanaf € 135.00 voor 2 personen en 2 nachten.

Website: http://www.vakantieparkgiethoorn.nl
E-mail: info@vakantieparkgiethoorn.nl
Tel.: 0521 361 332

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*