8 MAART LANDELIJKE DEMONSTRATIE EN MANIFESTATIE

Op vrijdag 8 maart 2013 wordt in het kader van Internationale Vrouwendag een demonstratie en manifestatie georganiseerd door het 8 maartcomité Amsterdam. Deze dag wordt gevierd met een demonstratieve optocht van vrouwen met fakkels vanaf de Dam naar het Weteringcircuit. Aansluitend is er een feestelijke manifestatie met muziek, filmpje over de vrouwenstrijd, optredens en zelfverzorgd buffet.

Het motto van deze 8 maartviering 2013 in Amsterdam is “Vrouwenstrijd tegen crisisbeleid – wereldwijd!”

ZELF OPKOMEN VOOR ONZE RECHTEN, TEGEN CRISISPOLITIEK

De crisispolitiek wereldwijd grijpt diep in op het leven van vrouwen en biedt kinderen geen toekomst. In Nederland en vele andere landen in de wereld komen vrouwen in verzet.

8 maart 2013 laten vrouwen zich zien en horen op straat, gezamenlijk, tegen de onbeschaamde afwenteling van de crisislasten op onze schouders, tegen armoede en afbraak van sociale voorzieningen. De miljarden aan bezuinigingen gaan duizenden banen kosten. Vrouwen gaan in de strijd voorop tegen regeringsplannen en voor een menswaardig bestaan. We vieren 8 maart in Amsterdam om de wederzijdse ondersteuning en de onderlinge solidariteit in de strijd van alle vrouwen vooruit te brengen.

Wanneer: vrijdag 8 maart 2013, 17:30-21:30
Waar: op de Dam vanaf 17:30, vertrek fakkeloptocht 18:30 en vanaf 19:30 in gebouw HTIB, 1ste Weteringplantsoen 2C
Meer info: www.8maartAmsterdam.nl, 8maartcomite@gmail.com
Contact: Jane 06-24147710, Natasha 06-34340608

Internationale Vrouwendag 2013

8 maartcomite Amsterdam organiseert landelijke demonstratie en manifestatie

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Nog niet beoordeeld)
Loading...

Leave a Reply

*

SEO tips
Facebook