B2Bio.nl de online groothandel met biologische producten voor horeca en grootverbruik.

Amsterdam, 1 maart 2013 – B2Bio.nl is een nieuwe online groothandel met biologische, lang houdbare producten. B2Bio.nl richt zich op de horeca en grootverbruik in Nederland. De online groothandel is onderdeel van JetDrinks bv en met de lancering van B2Bio.nl wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar biologische producten.

Volledig biologisch
De online groothandel is opgericht om bestaande en potentiele klanten één leverancier te bieden voor het biologische assortiment.
B2Bio.nl combineert het gemak van online bestellen en indien nodig directe, persoonlijke ondersteuning. Het assortiment is bijvoorbeeld flexibel en kan op verzoek worden uitgebreid.
Overige voordelen zijn de snelle levertijd en een laag orderbedrag voor franco leveringen. Het is een nieuw initiatief maar het team achter B2Bio.nl heeft al ruim 11 jaar succesvol ervaring in horeca leveranties.

Het team achter B2Bio.nl
JetDrinks bestaat al 11 jaar en de oorsprong van dit bedrijf ligt in de ontwikkeling en verkoop van smoothies en iced coffee aan horeca en foodservice. Sinds een aantal jaar is een groot gedeelte van het assortiment dat JetDrinks voert biologisch en fair trade. De vraag naar deze producten blijft toenemen en de keuze voor een online groothandel met een volledig biologische assortiment is dan ook een logische keuze.

Voor meer informatie: www.b2bio.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*