Business to business incasso, zonder kosten.

De kantonrechter mag beslissen over incassogeschillen tot een bedrag van  €25.000.
Gaat het om meer geld, dan is de kantonrechter niet bevoegd.  Een schuldeiser, die meer dan €25.000 wil innen,  moet de procedure via een advocaat voeren voor de rechtbank.

De competentiegrens van de kantonrechter, bij wie  privépersonen en bedrijven zichzelf mogen vertegenwoordigen (er hoeft geen advocaat aan te pas te komen) is onlangs verhoogd van €5000 naar €25.000. Vooral bedrijven, waar meestal grotere bedragen omgaan dan bij particulieren, vinden het prettig, dat meer ‘business to business’ geschillen voor de kantonrechter kunnen worden uitgevochten. Toch kiezen bedrijven veelal voor ondersteuning van een incasso advocaat. Bij het inschakelen van een business to business advocaat is de kans op succes immers groter.

Het hoeft geen geld te kosten wanneer een bedrijf voor een incasso een advocaat inschakelt.
Advocatenkantoor e-Legal te Rotterdam werkt op basis van ‘no cure, no pay’.
Dit is een andere benaming voor incasso zonder kosten; er valt dus niet zomaar een advocatenrekening in de bus. Wij incasseren uw openstaande vordering zonder dat u provisiekosten of dossierkosten betaalt. Tevens krijgt u naast het bedrag van de vordering ook de rente terug.

Een advocaat in de arm nemen bij een dubieuze debiteur is sowieso verstandig, omdat advocaten doorgaans juridisch beter zijn geschoold dan incassobureaus en deurwaarders. Een advocaat, die al met een incasso bezig is geweest, hoeft zich ook niet opnieuw ‘in te lezen’ als er moet worden geprocedeerd.  Hij gaat gewoon verder met waar hij mee bezig was: de incasso. Alleen een stapje hoger. Wilt u meer informatie over de diensten van e-Legal incasso advocaten of zelf eens een eenmalige incasso indienen? Kijk op de website voor meer informatie of neem contact op via telefoonnummer: 010-8200284.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*