Chicago Pneumatic MV480 trilplaat voor Manschot Infra B.V

, ,

Manschot Infra uit Woerden heeft onlangs een Chicago Pneumatic (CP) MV480 trilplaat in gebruik genomen. Manschot koos voor CP om de trilplaat in te zetten op een project in Baarn. Na een grondige test periode bleek de 6 tons trilplaat te beschikken over zeer goede verdichtingseigenschappen, laag geluidsniveau en een gemakkelijke “joystick” voor-en achteruitbediening waardoor de trilling in de handen sterk gereduceerd wordenOok de degelijkheid en het prijskaartje hebben meegewogen om te kiezen voor Chicago Pneumatic aldus Manschot.

Volgens Infragereedschap zijn er meer voordelen zoals de lange levensduur, gelaste onderplaat, een robuust beschermframe, onderhoudsvrije gel-accu en is er snel en makkelijk onderhoud te plegen door de te openen motorkap, deze is ook afsluitbaar waardoor vandalen minder kans hebben om schade aan te brengen aan de motor.

Eigenschappen:
De MV480 met een Hatz dieselmotor heeft een gewicht van 530kg, een loopsnelheid van 25m/min en een bodemplaatafmeting van 940 cm x 85 cm, de trilplaat is tevens verkrijgbaar in 70cm uitvoering.

Meer informatie: http://www.infragereedschap.nl/a-17709634/cp-trilplaten/chicago-pneumatic-trilplaat-mv480-va-85cm/

of: http://www.manschotinfrabv.nl/

Chicago Pneumatic Trilplaat MV480

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*