Exclusieve webwinkel sluit zich aan bij PR4Kids

PR4Kids verzorgt PR voor LittleOne.nl

Met ingang van heden gaat PR4Kids de PR verzorgen voor LittleOne.nl. De webwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan exclusieve kinderkleding, duurzaam speelgoed en hippe accessoires. PR4Kids-eigenaresse Margo de Bont-Kikkert is erg blij met de komst van deze nieuwe klant. “Mijn streven is met PR4Kids een zo breed mogelijk publiek te bedienen. De merken Arte Espina, Eddie Pen, Gant en Il Gufo van LittleOne.nl bevinden zich in het hogere segment en zijn hierdoor een echte aanvulling.”

LittleOne.nl
De webwinkel LittleOne.nl richt zich met luxe kinderkleding, duurzaam speelgoed en accessoires op vaders en moeders uit het hogere segment. Magda Ehlert, oprichtster en algemeen directeur van LittleOne.nl: “LittleOne.nl staat voor exclusieve merken die een hoogwaardige kwaliteit, imago en design nastreven. Het is dé kinderkleding en accessoires webwinkel voor luxe merken met een chic karakter.”

Exclusieve merken Arte Espina, Eddie Pen, Gant en Il Gufo
PR4Kids zal de PR verzorgen voor de merken Arte Espina, Eddie Pen, Gant en Il Gufo die via LittleOne.nl te bestellen zijn. Arte Espina is wereldwijd een van de meest toonaangevende merken als het gaat om innovatieve handgemaakte speelkleden met een hoge mate van comfort en kwaliteit. Eddie Pen is een onderdeel van het Italiaanse Manifaturra Corona Srl. Elk seizoen worden er 11 collecties ontwikkeld met de allerhoogste eisen als het gaat om kwaliteit en originaliteit. Gant is bekend van de succesvolle GANT-overhemde, maar biedt al jaren een complete lifestyle. Gant staat voor authenticiteit die in elke collectie wordt nagestreefd. Kenmerkend voor de kindercollecties zijn vrije tijd, ontspanning en kleur. Il Gufo is een toonaangevend Italiaans luxe kledingmerk voor kinderen. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van unieke, hoogwaardige collecties voor kinderen tot 14 jaar.

Over PR4Kids
PR4Kids richt zich uitsluitend op de kinderbranche. Dat maakt het jonge PR-bureau uniek in haar PR activiteiten. Middels een overzichtelijke beeldbank biedt het PR-bureau pers en stylisten gemakkelijk toegang tot het downloaden van hoge resolutie beeldmateriaal.

—————————————————————————————————————–

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*