Hét allround loodgietersbedrijf in Amsterdam!

, ,

Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en heeft u last van een daklekkage, een rioolverstopping, CV-storing of een ander elektrisch probleem? Of wilt u bijvoorbeeld een nieuwe verwarmingsketel laten installeren? Kortom, heeft u een loodgietersklus? Dan kunt u ten allen tijde terecht bij de specialisten van loodgietersbedrijf AKC te Amsterdam. De loodgieters van dit bedrijf zijn namelijk gespecialiseerd in alle secties van het loodgietersvak!

Lid van UNETO-VNI

Centrale verwarming in Amsterdam

Centrale verwarming is niet meer weg te denken uit een hedendaagse woning en behoort vandaag de dag altijd te werken. Onze CV-monteurs zijn door middel van vele cursussen en praktijkdagen zo opgeleid dat zij elk CV-probleem kunnen verhelpen. Zij kunnen werken met elk merk en elk type ketel, zowel mechanisch als elektrisch. Hierdoor levert ons loodgietersbedrijf louter werk van goede service en kwaliteit. Niet alleen repareren wij verwarmingsketels, ook installeren wij geheel nieuwe verwarmingssystemen en kunnen wij uw bestaande installaties naar uw wens uitbreiden. Daarnaast bent u voor onderhoud uiteraard ook bij ons aan het juiste adres.

Dakbedekking in Amsterdam

Als allround loodgietersbedrijf zijn wij eveneens gespecialiseerd in dakbedekking. Ons bedrijf heeft vaklui in dienst die meer dan 20 jaar ervaring hebben in het werken met koper-, zink- en loodwerk. Een lekkage aan een plat bitumen dak of een schuin dakpannen dak kan door ons altijd worden verholpen! In elk geval gebruiken wij uitsluitend materiaal van hoge kwaliteit en hierdoor kunnen wij 10 jaar garantie geven op de door ons verrichte werkzaamheden. Gelooft u het niet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op onze webpagina. Wij hebben verschillende filialen en zijn onder andere actief in Amsterdam en Zaandam.

Rioleringswerkzaamheden in Amsterdam

Het meest voorkomende rioolprobleem is een verstopping. Een lichte verstopping valt soms zelf nog te ontstoppen, maar als het om een hardnekkige verstopping gaat is het meestal handig om een specialist in te schakelen. Onze loodgieters staan ook bij dit probleem u klaar. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor overige rioolproblemen zoals het aanleggen, vernieuwen of repareren van uw riool. Wilt u ons inschakelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven namelijk ook nog eens één jaar garantie op de door onze loodgieters uitgevoerde rioleringswerkzaamheden!

Altijd bereikbaar: 24-uurs service!

Voor al onze diensten geldt dat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar staan. Wij zijn dus ook ’s nachts, in het weekend of tijdens vakanties en feestdagen te bereiken!

Bron: http://loodgietersbedrijven.blogspot.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*