Hoe werkt het?

Hoe werkt het? Bij Hoewerkt.com heb je de mogelijkheid om vragen te stellen over hoe iets werkt. Ook kun je vragen beantwoorden of stemmen op goede antwoorden. Daardoor krijg je een groot netwerk van vragen en de goede antwoorden. Je hoeft dus nooit meer lang te zoeken om iets te vinden. Hoe werkt het of hoe werkt dat? Vraag het op hoewerkt.com

Een voorbeeld: Hoe werkt wordfeud? Ik wil het installeren op mijn mobiel maar waar kan ik het downloaden om vervolgens te gaan spelen. Wordfeud, al mijn vrienden zijn verslaaft eraan;0

Wordfeud kun je gemakkelijk installeren via wordfeud.com afhankelijk van je mobiele telefoon. Je kunt kiezen uit Ipad/iphone versie, android versie of windows phone versie.

Wanneer je het geïnstalleerd hebt moet je een account aanmaken. Wanneer een account aangemaakt is kun je deze niet meer veranderen. Wanneer je dus op een account van een vriend wil inloggen met wordfeud moet je verwijderen en opnieuw installeren. Dan kun je weer opnieuw inloggen met een ander account.

Het spelen van wordfeud is leuk en leerzaam. Je krijgt letters en moet hier woorden mee maken net als met scrabble. Met wordfeud zijn er DW=dubbel woordwaarde TW=trippel woordwaarde en dl=dubbel letterwaarde TL=tripper letter waarde. De punten die in de letters staan kunnen hierdoor vermeningvuld worden. Bijvoorbeeld een Z=5 punten en deze staat op TL is 3×5=15 punten. TW is uiteraard het hoogst een voorbeeld: Zes is 5+1+2=8×3=24 punten.

Wanneer je wat vaker wordfeud speelt dan wordt je er vanzelf goed in! Je kunt ook passen doormiddel van pass wanneer je het echt even niet meer weet. Of bij menu shuffle is letter wisselen. Maar je weet niet wat voor letters je terug krijgt.

Vrienden kun je trouwens ook gemakkelijk uitnodigen via Friends maar dan moet je wel hun username weten. Veel plezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*