Inloopmiddag – Wij weten wat licht voor het onderwijs betekent

, ,

Als kind/student wens je een school waar je je veilig en vertrouwd voelt. Als docent wens je een school waar je je prettig en fit voelt. School moet een inspirerende omgeving zijn. Meer omgevingslicht helpt daarbij. Wilt u weten hoe de juiste verlichting de prestaties en het welzijn van uw leerlingen kan bevorderen?

Speciaal voor facilitair managers, docenten, leden van de ouderraad, directieleden etc. van het basis-, voortgezet en hoger onderwijs organiseren wij een scholen-inloopmiddag in onze showroom te Houten.

De inloopmiddag start vanaf 14:00 uur 20 maart 2013. Om 15:30 uur is er een uitgebreide presentatie met als onderwerp: meer licht = betere resultaten. Deze presentatie geeft duidelijk inzicht in hoe licht de prestaties en het welzijn van uw leerlingen kan verbeteren.

Voor en na de presentatie kunt u in onze showroom het juiste licht zien en beleven. U kunt ad hoc deelnemen aan een korte sessie van de Fagerhult Praktijkschool, waar u de basisprincipes van licht kan leren. Onze lichtspecialisten zijn aanwezig om u de nieuwste technieken omtrent licht te laten zien, en uiteraard staat ons team klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Met u aan op: http://www.fagerhult.nl/indoor/kontakt/events.asp! U ontvangt van ons een bevestiging met routebeschrijving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*