iPodhoes.nl wint Thuiswinkel Award 2013

Eindhovense ondernemers winnen landelijke Thuiswinkel Award voor de beste webshop met iPodhoes.nl

De Eindhovense ondernemers Gerald Teunis en Peter Kup van iPodhoes.nl hebben donderdag 7 maart in het sfeervolle Panama in Amsterdam de publieksprijs van de Thuiswinkel Awards mogen ontvangen in de categorie Consumentenelektronica. Dit jaar is een recordaantal webwinkels de strijd aangegaan voor de felbegeerde Thuiswinkel Awards 2013. Webwinkels met een omzet tot 5 miljoen euro streden voor de Publieksprijzen voor de beste webwinkels. De Nationale Thuiswinkel Awards is een initiatief van Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland.
Afgelopen maand hebben duizenden consumenten hun favoriete webwinkel(s) beoordeeld aan de hand van een online vragenlijst. De Eindhovense ondernemers ontvingen de award dan ook met gepaste trots. “Het is een echte publieksprijs en wie kan nu beter beoordelen hoe het met de service gesteld is dan onze klanten zelf!”, zegt Peter Kup enthousiast. Gerald Teunis: “Dat onze service gewaardeerd wordt, wisten we eigenlijk al dankzij de 9,4 die we als rapportcijfer krijgen op de onafhankelijke beoordelingssite Trustpilot, maar deze award geeft extra bevestiging dat we goed op weg zijn.” .
Over iPodhoes.nl
In januari 2009 startten Peter Kup en Gerald Teunis de webshop iPodhoes.nl. Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot dé specialist in accessoires voor vrijwel alle producten van Apple. Momenteel biedt de webshop ongeveer 2500 producten aan verdeeld over 100 merken en hebben de ondernemers drie medewerkers in dienst.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met:
Peter Kup, 040-7009700, support@iPodhoes.nl