Loop met Hein Vergeer de 10 km!

,

WelkomLife heeft 50 extra inschrijfbewijzen weten te bemachtigen voor de 10 kilometer loop op 14 april aanstaande, dat vooraf aan de Marathon van Rotterdam plaatsvindt. WelkomLife geeft deze bewijzen gratis en voor niets weg aan ieder vanaf 45 jaar of ouder!

Na de geslaagde schaatsclinic die op 25 januari werd gehouden onder leiding van Hein Vergeer, heeft WelkomLife nagedacht over een vervolg. Maar welk moment is dan het meest geschikt? De lente; een jaargetijde waarin we ons lichaam nieuwe energie willen geven.

Hein Vergeer 10 km loop

Hein Vergeer is er al klaar voor!

Hein Vergeer zal hier aanwezig zijn en mee lopen. De WelkomLife gezondheidsexpert en schaatskampioen weet hoe zo’n 10-km-loop een geweldig moment kan zijn om te genieten en aan je conditie te werken. Hein heeft er nu al zin in, vermeldt de website van Welkomlife.

WelkomLife is een online magazine voor ieder die midden in het leven staat. Alles op het gebied van Lifestyle, Gezondheid en Maatschappij gericht op de 45+er van nu. Het huidige beeld van deze leeftijdsgroep voldoet niet aan de realiteit.

Hein Vergeer schrijft wekelijks columns over gezondheid, met name gezond eten en… natuurlijk bewegen! Met zijn jarenlange ervaring als topsporter, weet hij heel goed dat goede voeding en regelmatig bewegen de basis is voor een gezond leven. Met de 10 km loop hoopt hij samen met de lezers de adviezen die hij wekelijks geeft, ook daadwerkelijk uit te voeren.

Mystery Guest

Tijdens de schaatsclinic waren ook Rintje Ritsma en Ard Schernk aanwezig. De hulp van deze twee topschaatsers werden op het laatste moment ingeroepen wegens een groot aantal aanmeldingen. Ook zal er dit keer weer een Mystery Guest aanwezig zijn. Wie dat is, wil WelkomLife nog niet vermelden.

Ook meedoen?

Ben je 45 jaar of ouder en heb jij zin om met een groep van actieve en energieke leeftijdsgenoten deel te nemen aan dit grootse evenement? Schrijf je gratis in op WelkomLife en loop samen met Hein Vergeer de 10 kilometer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*