Monizze, uitgever van elektronische maaltijdcheques, sluit zich aan bij de MYDIGIPASS.COM-community

OAKBROOK TERRACE, Illinois en ZURICH, Zwitserland – 20 maart 2013 – VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat Monizze, ontwikkelaar van elektronische betaaloplossingen, het MYDIGIPASS.COM-platform zal gebruiken om zijn klanten en eindgebruikers te authenticeren op zijn werkgeversportaal en MyMonizze.be.
Monizze ontwikkelt elektronische betaaloplossingen en focust vandaag voornamelijk op de digitalisering van papieren waardetitels. Het bedrijf werd door de overheid officieel erkend als uitgever van elektronische maaltijdcheques onder de vorm van een chipkaart. Monizze richt zich zowel tot de werkgever als de werknemer. Werkgevers kunnen via een webapplicatie de monetaire bedragen van de maaltijdcheque op de elektronische kaart van de werknemers opladen. Werknemers kunnen op hun beurt via de applicatie “MyMonizze” het totaalbedrag op de kaart nagaan.
Om deze gevoelige informatie op een geschikte manier te beveiligen, doet Monizze een beroep op VASCO’s MYDIGIPASS.COM-platform. Zo verzekert Monizze zowel de werkgever als de werknemer dat onrechtmatige toegang tot beide webapplicaties uitgesloten is.
MYDIGIPASS.COM is VASCO’s authenticatieplatform dat de toegang tot websites beveiligt. Gebruikers van Monizze kunnen zich registreren via www.MYDIGIPASS.COM en de gratis DIGIPASS for Mobile-applicatie downloaden. Met deze DIGIPASS kunnen gebruikers een dynamisch paswoord genereren op hun GSM, tablet of ander mobiel toestel om op een beveiligde manier aan te loggen op Monizzes applicaties. MYDIGIPASS.COM maakt ook gebruik van QR-codes die het gebruiksgemak verhogen. De QR-code wordt gescand met de DIGIPASS for Mobile-applicatie en gebruikers krijgen onmiddellijk toegang tot het platform.
Het gebruik van MYDIGIPASS.COM’s tweefactorauthenticatie voegt een extra beveiligingslaag toe. Gebruikers moeten over een DIGIPASS beschikken en het dynamische wachtwoord dat wordt gegenereerd, kan slechts eenmaal worden gebruikt en heeft een beperkte geldigheidsduur.
“Wij zijn zeer verheugd om met VASCO samen te werken,” zegt Jean-Louis Van Houwe, CEO bij Monizze. “We bieden onze klanten een uitgebreide betalingsoplossing, zonder compromissen te maken op het vlak van veiligheid. VASCO heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd als specialist in beveiliging van bankapplicaties. Door VASCO’s innovatieve en gerenommeerde technologie te integreren in onze webapplicaties, geven wij onze gebruikers het nodige vertrouwen om in alle veiligheid gebruik te maken van onze online diensten, zonder de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing uit het oog te verliezen.”
“Deze samenwerking met Monizze is opnieuw een belangrijke stap in de verdere uitbouw van VASCO’s MYDIGIPASS.COM-community”, zegt Ken Hunt, Founder, Chairman en CEO van VASCO Data Security. “Ook voor Monizze brengt dit samenwerkingsverband heel wat voordelen met zich mee. Door de integratie van MYDIGIPASS.COM in zijn webapplicaties kan Monizze zijn gebruikers het nodige vertrouwen schenken dat hun vertrouwelijke informatie voldoende beschermd is. Zowel werkgevers als werknemers krijgen zo de nodige flexibiliteit om hun online accounts te beheren.”

Over Monizze
Monizze ontwikkelt elektronische betaaloplossingen en richt zich voornamelijk op het digitaliseren van opportuniteiten op het vlak van coupons, ticketsten, cheques en alle andere papieren waardetitels. Monizze heeft van de overheid haar officiële erkenning ontvangen als uitgever van elektronische maaltijdcheque in september 2011. Monizze is een 100% Belgische onderneming die zich toespitst op de vereenvoudiging van het leven van haar klanten en gebruikers.
Meer info op www.monizze.be
Over VASCO
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.

Toekomstgerichte stellingen:
Stellingen in dit persbericht die verband houden met toekomstige plannen, gebeurtenissen of prestaties zijn toekomstgerichte stellingen. Elke stelling die woorden bevat zoals “ geloven’, “anticiperen”, “plannen”, “verwachten”, “voornemen”, “bedoelen” en gelijkaardige woorden is toekomstgericht en deze stellingen impliceren risico’s en onzekerheden en zijn gebaseerd op huidige verwachtingen. Bijgevolg kunnen actuele resultaten materieel verschillen van de verwachtingen uitgedrukt in deze toekomstgerichte stellingen.
Dit document kan handelsmerken bevatten van VASCO Data Security International, Inc. en zijn dochterondernemingen; zoals VASCO, het VASCO “V” ontwerp, DIGIPASS, VACMAN, aXsGUARD en IDENTIKEY.
Er wordt verwezen naar de publieke indieningen van het bedrijf bij de US Securities and Exchange Commission voor verdere informatie over het bedrijf en zijn verrichtingen.
Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, jbinst@vasco.com
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*