Outdoorpark plezier voor iedereen met www.cable-ride.com

Eerste en unieke Benelux webshop voor professionele en kwalitatieve kabelbaansets voor DIY particulier gebruik

De nieuwe webshop www.cable-ride.com maakt het vanaf maart 2013 mogelijk voor particulieren om een kwalitatieve en langere kabelbaan voor kinderen én volwassenen te installeren in de eigen tuin. De webshop levert hiervoor al het nodige materiaal aan en garandeert hierbij een professionele kwaliteit die tot hiertoe niet in Benelux of andere omringende landen te koop werd aangeboden in een DIY formule.

Cable-ride.com brengt een totaal nieuw concept op de markt.

De laatste jaren is er een stijgende populariteit van avonturenparken met hoogteparcours, waarbij de kabelbaan of death-ride vaak het toppunt van vertier vormt. Vele ouders gaan dan ook vaak op zoek naar een kabelbaan om te installeren in de eigen tuin. Zo ook cable-ride.com zaakvoerder Filip Christiaens, maar dat bleek geen sinecure: “Ik wilde zelf graag een avontuurlijke kabelbaan installeren in de tuin van ons vakantiehuisje in de Ardennen. Maar de kabelbaansets die ik in Benelux of zelfs Europa kon kopen, bleken niet alleen veel korter dan wat ik zocht,  ze hadden veelal geen betrouwbaar remsysteem. Bovendien bestonden ze niet uit degelijk of duurzaam materiaal. Ik vond uiteindelijk wel een degelijke, professionele kabelbaan van 45 m, maar die moest ik wel bestellen in Oregon, USA.  Ik betaalde dus heel wat verzendingskosten en invoertaksen.” Dat kon beter en anders, dus besloot Christiaens een eigen webshop op te starten: “Met www.cable-ride.com willen we in Benelux en Europa dezelfde professionele kwaliteit aanbieden en hopelijk veel mensen heel wat onnodige moeite en kosten besparen.”

Veilig outdoor plezier in je eigen tuin

www.cable-ride.com levert professionele kabelbanen voor kinderen en volwassenen die door particulieren zelf geïnstalleerd kunnen worden in de eigen tuin. De kwaliteit en lengte van de kabelbanen die cable-ride.com aanbiedt, kunnen momenteel nergens anders in Europa worden gevonden. Veiligheid primeert uiteraard. De kabelbanen van cable-ride.com beschikken over een veilig elastiek-remsysteem en er wordt een duidelijke montagehandleiding meegeleverd. Bovendien krijgt u ook gebruiks- en onderhoudstips voor uw kabelbaan. De webshop biedt zowel volledige sets van verschillende kabellengtes te koop aan, maar alle onderdelen en toebehoren kunnen ook afzonderlijk worden besteld. De site zelf levert eveneens veel informatie aan over veiligheid, wettelijke voorschriften en installatie.

“Na drie jaar blijkt dit een van onze beste investeringen te zijn geweest. ” voegt Christiaens nog toe. “Ik merk dat de kinderen nu vaker buiten te vinden zijn dan voor de T.V. of achter de computer, ik denk dat elke ouder dat leuk vindt. En geloof me, jong en oud verdringen elkaar wel eens voor een ritje op de kabelbaan!” lacht Filip.

Einde Persbericht

Persinformatie:

Voor meer informatie, interviews en foto’s kan u contact opnemen met Filip Christiaens via

+32 477 811 395 of filipchristiaens@me.cominfo@cable-ride.comwww.cable-ride.com

Tekst ook beschikbaar in het Frans.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*