Recruitmentsysteem HROffice in top 20 apps!

Chrome OS Apps.org, is een onafhankelijke organisatie die zich bezig houdt met het verzamelen en beoordelen van alle Google Chrome Apps die op de markt zijn. Op 1 maart stond in hun overzicht de Chrome App vangratis recruitmentsysteem HROffice in de top 20 van de beste business apps wereldwijd!

Chromeosapps.org houdt dagelijks, op basis van het aantal downloads en de prestaties van de apps, een lijst bij van de beste Chrome apps. De app van HROffice staat sinds augustus 2012 online en is sindsdien al door 2.791 gebruikers gedownload.

Via deze app krijgt HROffice veel inschrijvingen binnen. Hans van Rijnswoud, directeur van Adver-Online, zegt hierover: “Sinds we de app in de Google Webstore hebben staan, krijgen we veel aanmeldingen binnen vanuit het buitenland. Zo hebben we onder andere gebruikers uit Brazilië, India, Dubai, Rwanda, de Verenigde Staten en de Filipijnen binnengekregen. Doordat het systeem gratis én volledig in het Engels en het Frans is, is het laagdrempelig voor gebruikers over de hele wereld.” Binnenkort komt HROffice met de release in meerdere talen en zullen ook alle modules van HROffice via de app store te verkrijgen zijn.

HROffice is het gratis recruitmentsysteem van Adver-Online. HROffice biedt gebruikers onder andere de mogelijkheid tot geavanceerd vacature en kandidatenbeheer, mobiel solliciteren, het opzetten van talentpools, de screening van kandidaten en het publiceren van vacatures via Adver-Online.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*