Vacatures Onder de loep met Astrea technipower

Werkvoorbereider

Een werkvoorbereider is een veelzijdig persoon. Hij kan functioneren in de industriële wereld maar ook in de zaken of diensten verlening. Want in allebei deze twee werelden zijn er functies die hetzelfde zijn. Zo heb je altijd werkinstructies nodig en deze kunnen werkvoorbereiders altijd maken. Ook kunnen ze de inkoop van benodigde materialen zorgen. Een werkvoorbereider moet uit gesprekken met de opdrachtgever meestal afleiden wat de werkinstructies zijn. Verder heeft een werkvoorbereider vaak de betrekking op het complete vervaardiging proces van een product vanaf de bestelling tot aan het levering. Op deze manier kunnen ze meestal het aantal benodigde aantal uren vaststellen.

Monteur technische dienst

Bij een monteur technische dienst denken mensen vaak aan een auto garage. Echter zijn er in de hele banen branche monteurs technische dienst nodig. De industrie wereld is namelijk al een bedrijven tak waar heelveel monteurs nodig zijn.  Hier heb je bijvoorbeeld al veel productieprocessen waar veel storingen aan kunnen zijn. Monteurs van de technische dienst moeten er dan voor zorgen dat deze processen weer opgang komen. Vaak bestaat een team uit verschillende monteurs met meestal een hoofd monteur. Verder zijn er ook veel installatie in bedrijfspanden waar ook weer monteurs voor nodig zijn. Het is een heel breed beroep waarmee je overal wel terecht kan.

Plc programmeur

Als plc programmeur zijn er veel verschillende mogelijkheden om aan de slag te kunnen. Bij elke productie lijn horen machines. Om deze machines en productie lijnen goed te kunnen laten functioneren, moet er software geproduceerd worden. Dit kan niet zomaar gedaan worden door programmeurs maar dit moet gedaan worden door professionele programmeurs. Dit zijn dus plc programmeurs. Niet alleen in productie lijnen maar ook bij attracties of sluis systemen heb je een plc programmeur nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*