VASCO zet zijn channelpartners en distributeurs in de bloemetjes tijdens het EMEA Channel Event 2013

VASCO zet zijn channelpartners en distributeurs in de bloemetjes tijdens het EMEA Channel Event 2013
OAKBROOK TERRACE, Illinois, en ZURICH, Zwitserland – 19 maart 2013 – VASCO Data Security International, Inc. (Nasdaq: VDSI; www.vasco.com), het toonaangevende software security bedrijf gespecialiseerd in authenticatieoplossingen, bekroonde zijn meest waardevolle partners tijdens het EMEA Channel Event in Brussel.
3 VASCO-resellers kregen de prijs voor Uitmuntende VASCO Reseller. Daarnaast werden nog prijzen uitgereikt in 4 categorieën: Beste Prestatie, Grootste Marketing Impact, Beste VASCO Cloud Distributeur en Beste Technische Ondersteuning en Trainingspartner.
De winnaars waren Acenseo (Verenigd Koninkrijk), Belgacom (België), Simac (Nederland), e92plus (Nederland), Tekdata (Verenigd Koninkrijk), Alias (Italië) en Boll Engineering (Zwitserland).
Acenseo (Verenigd Koninkrijk), Belgacom (België) en Simac (Nederland) werden gelauwerd als Uitmuntende VASCO Reseller:
• Acenseo UK voor de acties om VASCO succesvol te positioneren bij de lokale overheden in het Verenigd Koninkrijk, en voor de geslaagde integratie van IDENTIKEY in het unieke Ascend ID Cloud Authentication Services aanbod;
• Belgacom voor de integratie van VASCO in het Belgacom Managed Services aanbod en voor de toewijding als reseller in de Belgische markt;
• Simac vanwege het engagement om VASCO te integreren in het serviceportfolio en omwille van de verkoopresultaten in verschillende marktsegmenten zoals gemeentes, onderwijs en kleinhandel.
E92plus (Nederland) ontving de prijs voor Beste Prestatie voor zijn technische, commerciële en marketinginspanningen om VASCO te positioneren als wereldleider in security. E92plus is een securitydistributeur die zijn bekwaamheid demonstreert door de VASCO strategie te bundelen met zijn volledige productgamma. Dit leidt tot meer contracten met resellers, recurring business en nieuwe marktopportuniteiten.
De prijs voor Grootste Marketing Impact ging naar distributeur Tekdata (Verenigd Koninkrijk). Het bedrijf spreidde een grote creativiteit en marketingkennis tentoon met het ontwerp van nieuwsbrieven en de organisatie van webinars en resellerevents. Nieuws over VASCO-producten en oplossingen, nieuwe markten, applicaties en casestudies krijgt steeds een grote zichtbaarheid in Tekdata’s marketingacties wat voor VASCO tot meer bekendheid in de regio leidde.
Alias (Italië) won de prijs voor Beste VASCO Cloud Distributeur. Door de authenticatieoplossing MYDIGIPASS.COM te integreren in zijn partnerportaal, toonde het bedrijf dat de P.A.C.K.-strategie (acroniem voor passion, action, commitment en knowledge) wel degelijk werkt. Alias ondernam actie, toonde betrokkenheid en gebruikte technische kennis om te bewijzen dat een veilige login noodzakelijk is. Het project werd ondersteund door succesvolle webinars om resellers en systemintegrators te informeren.
Voor het tweede jaar op rij ontving Boll Engineering AG (Zwitserland) de prijs voor Beste Technische Ondersteuning en Trainingspartner in EMEA. Door hun technisch inzicht en productkennis actueel te houden, bood Boll Engineering resellers en eindgebruikers een uitmuntende ondersteuning. Bovendien kan het bedrijf als VATC (VASCO Authorized Training Center) zijn kennis en technische vaardigheden doorgeven aan resellers en systemintegrators.

Over VASCO:
VASCO is een belangrijke leverancier van sterke authenticatie en e-signature oplossingen en diensten gespecialiseerd in Internet Security toepassingen en transacties.
VASCO is een globaal softwarebedrijf gespecialiseerd in Internet Security, met een klantenbasis van bijna 10 000 bedrijven in meer dan 100 landen, inclusief bijna 1700 internationale financiële instellingen. VASCO’s voornaamste markten zijn de financiële sector, enterprise security, e-commerce en e-government.
Voor meer informatie:
Jochem Binst, +32 2 609 97 00, jbinst@vasco.com
Volg ons op Twitter: https://twitter.com/VASCODataNews

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*