Wat is Pre Workout Booster?

, ,

Een Pre Workout Booster is een supplement met ingrediënten die speciaal bedoelt zijn om je lichaam goed voor te bereiden op de workout die je wilt gaan doen, zoals het woord eigenlijk al zegt: een pre workout booster zorgt voor een oppepper voor de training zodat je langer/intensiever/harder kunt trainen.

Welke Pre Workout Boosters kan ik het beste gebruiken?

Een booster heeft altijd een of meerdere actieve ingrediënten die zorgen voor het effect, dit kan bijvoorbeeld cafeïne of creatine zijn. Welke booster het beste voor jou werkt kan niemand zeggen, dat komt omdat iedereen verschillend reageert op bepaalde ingrediënten.

Hieronder vind je alle Pre Workout Boosters die MDY heeft, met daarbij een korte beschrijving die je kan helpen bij het kiezen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*