Bedrijvencontactdagen Leiden

, , , , , , , , ,

Bedrijvencontactdagen voor West-Nederland in Leiden

//////////// PERSBERICHT ////////////

De BCdagen: Bedrijvencontactdagen, voor West-Nederland

Tilburg – Op 11 en 12 oktober 2017 vinden in het ECC in Leiden de BCdagen 2017 plaats. ‘BCdagen’ zijn de ‘Bedrijvencontactdagen’ voor Zuid-Holland. De BCdagen zijn voor bedrijven, instellingen en overheden uit Zuid-Nederland en zijn toegankelijk voor zakelijk publiek.

Krachten bundelen
De BCdagen beogen om overheid en bedrijfsleven meer (onderling) met elkaar in contact te brengen om zo op de hoogte te komen van elkaars activiteiten, te ontdekken waar aanvulling en versterking mogelijk is, en zo krachten te bundelen. In een tijd waar samenwerking het verschil kan maken bieden de BCdagen het ideale platform voor wederzijds contact, uitwisseling en het benutten van kansen.

Waarom Leiden?
Waarom juist in Leiden een groots netwerkevent organiseren? Uiteraard vanwege de centrale ligging van Leiden in West-Nederland. Maar vooral omdat een netwerkbeurs bij uitstek toegevoegde waarde biedt in een markt die groeit, relatief onoverzichtelijk is, en waar in korte tijd heel veel ontwikkelingen plaatsvinden. Het is in toenemende mate van doorslaggevend belang om on- en offline activiteiten goed te combineren, om contacten te leggen en onderhouden, te netwerken, te inspireren, kennis te delen en samen zaken te doen. Dat geldt voor zowel bedrijven en ondernemers, als voor overheden in West-Nederland. De BCdagen biedt als geen ander een podium om het contact tussen overheid en bedrijfsleven te stimuleren. Steeds meer gemeenten vinden dan ook hun weg naar contactmomenten als de BCdagen.

Opzet
De BCdagen vinden plaats in het ECC Leiden (ECC Leiden is owned & operated by Holiday Inn Leiden), een unieke locatie voor beurzen, congressen, evenementen en vergaderingen. Naast mogelijkheden voor presentatie, zoals stands en vloeroppervlakte, bieden de BCdagen ook mogelijkheden voor ondernemerspleinen en business clubs. Daar kunnen ondernemers en organisatie ruimte huren om te netwerken.

Tijdens de BCdagen worden er bovendien door verschillende professionals een aan aantal inspiratiesessies gegeven, toegesneden op wensen en eisen van en vanuit de lokale markt.

BCdagen hét ondernemersevent van West-Nederland waar ondernemers en non-profit organisaties bij elkaar komen om te netwerken, persoonlijk kennis te maken én kennis te delen.

Openingstijden:
Woensdag 11 oktober: 14.00 – 22.00
Donderdag 12 oktober: 10.00 – 17.00

We hebben een primeur! De organisatie van de BCdagen is een nieuwe samenwerking gestart met Sponty Events. Sponty Events is de ijsbreker & matchmaker op zakelijke evenementen. Als je je aanmeldt voor de BC Dagen ontvang je later een link waarmee je je profiel kan aanmaken waarin je aangeeft waar je naar op zoek bent en wat je te bieden hebt. Na de aanmelding gaat Sponty Events achter de schermen voor jou netwerken. Dit gebeurt met een nieuw Sponty matchmakingsysteem. Op het moment dat je de BC dagen binnenstapt weet je direct welke mensen en/of bedrijven interessant zijn.

Naast deze online matchmaker kun je ook nog deelnemen aan zakelijke speeddatesessies. Deze worden 2x per dag aangeboden.

 

Zakelijk Speeddaten

Wat kun je verwachten van Zakelijk Speeddaten tijdens de BCdagen?

Tijdens het speeddaten word je elke 4 minuten gekoppeld aan een nieuw persoon. In deze 4 minuten kun je je bedrijf pitchen, brainstormen over nieuwe ideeën en mogelijk nieuwe samenwerkingen starten. Door deel te nemen ontmoet je veel mensen in een korte tijd. Deze korte periode is bedoeld om te kijken of er een klik is en om elkaar te prikkelen en nieuwsgierig te maken naar wat je voor elkaar kunt betekenen. Je gaat gegarandeerd naar huis met verse inspiratie & energie!

Door de combinatie van een online matchmakingsoftware en zakelijk speeddaten op de vloer haal je zoveel mogelijk rendement uit de BCdagen!

Meld je aan en laat je verrassen aan wie je wordt gematcht!

Beste Pitch van Zuid-Holland op de Bcdagen

Tijdens de BCdagen in Leiden  gaan wij de beste Pitch van de BCdagen Zuid-Holland begeleiden en opnemen voor ons youtube kanaal.

Op het speeddate en matchmake ontmoetingsplein kan iedereen die een pitch van 60 seconden wil geven terecht. Via social media kanalen o.a. het BCdagen youtube kanaal zal het hele jaar door de pitches te zien zijn.

De beste pitcher op 11 en op 12 oktober krijgen een prijs en wordt gekozen door jury en publiek.

Overige informatie
Entree is kosteloos door registratie en op vertoon van een toegangskaart. De uitnodigingen worden verspreid via de standhouders en door registratie kunt u gratis tickets reserveren. Online inschrijven voor gratis entree via www.bcdagen.nl

//////////// EINDE PERSBERICHT ////////////

Noot voor redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie, alsmede interviews en foto’s op locatie, kunt u contact opnemen met Marco van Elswijk (NEW WAY 2 GO): +31 (0)6 -12 64 86 27 of info@newway2go.nl.