OutdoorInfo e-Magazine lanceert Prijsvergelijker voor buitensportartikelen

,

Heerenveen, 16 februari 2017 – De Prijsvergelijker zet de laagste prijzen van honderden buitensportartikelen van diverse online outdoor winkels overzichtelijk op een rij voor de consument.

Met de Prijsvergelijker richt OutdoorInfo Magazine zich op een niche markt; de outdoor consument die op zoek is naar de laagste prijs voor dat A-merk product. Urenlang zoeken op het web is verleden tijd. Alle prijzen overzichtelijk in één overzicht.

De Prijsvergelijker is een aanvullende service van OutdoorInfo Magazine | Het online outdoor magazine. Het doel van de Prijsvergelijker is om de consument betrouwbare, onafhankelijke informatie te verschaffen over diverse producten. De consumenten vergelijken producten, prijzen, winkels en kunnen hun ervaringen met producten beschrijven en de reviews van andere consumenten lezen. De Prijsvergelijker biedt naast het inzicht in de laagste prijzen ook extra informatie zoals koopwijzers, product reviews en blogs over buitensportmaterialen. Alles met als doel om de consument die informatie te bieden die nodig is
De Prijsvergelijker is te bezoeken via www.outdoorinfo.nl of www.prijsvergelijker.outdoorinfo.nl

Voor meer informatie:
OutdoorInfo Magazine
Marco Faber
Email: info@outdoorinfo.nl

Over OutdoorInfo Magazine
OutdoorInfo is een online Outdoor Travel & Lifestyle magazine waarin we onze lezers meenemen in de outdoorvibe. Met onze blogartikelen over o.a. wandelen, actief kamperen, mountainbiken en kajakken hopen we onze lezers te inspireren en te informeren over actief outdoor. Dit doen we onder andere door het schrijven van prachtige reisverhalen, aandacht voor mooie outdoor bestemmingen en activiteiten. Maar ook geven we betrouwbare, onafhankelijke informatie over outdoor- en kampeer producten in de vorm prijsvergelijking, koopgidsen, product reviews en nog veel meer.

Voor meer informatie: www.outdoorinfo.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*