FleetCor Technologies, Inc. op 14 in de Forbes Lijst Voor Innovatieve Bedrijven

Eerder dit jaar, presenteerde Forbes de lijst met 25 meest innovatieve bedrijven in 2016. Het bedrijf FleetCor Technologies, Inc. nam de 14e plaats in, boven Marriott International, LG Household & Health Care, en Netflix.

FLEETCOR is één van de Top 15 meest innovatieve bedrijven ter wereld volgens het Amerikaanse tijdschrift Forbes

Elk jaar publiceert het internationale tijdschrift Forbes de Top 100 Meest Innovatieve Bedrijven Wereldwijd. In 2016 besloot het zakentijdschrift om een aanvullende ranking op te stellen – De Top 25 Meest Innovatieve Bedrijven.
In de nieuwe lijst zijn niet alleen bedrijven opgenomen die op dit moment worden gezien als innovatief, maar ook bedrijven waarvan verwacht wordt dat ze in de toekomst innovatief zullen zijn. En FleetCor Technologies, Inc. behoort tot deze groep. De financiële indicatoren van het bedrijf voorspellen ook in de toekomst innovatieve winstgevende groeimogelijkheden voor het bedrijf.

FLEETCOR, een officiële aanbieder van euroShell tankkaarten

 

FLEETCOR is een actief groeiend bedrijf dat wereldwijd samenwerkt met meer dan 800 ondernemingen in de olie-industrie. Het bedrijf levert gespecialiseerde betalingsproducten en diensten, zoals wagenpark tankkaarten, voedselkaarten, bedrijfsovernachting kortingskaarten, etc.
Eén van de meest succesvolle samenwerkingsprojecten van FLEETCOR en Shell is euroShell cards. Het bedrijf heeft een speciaal betalingen management systeem ontwikkeld voor Shell, die het voor de aangesloten leden mogelijk maakt om centraal alle aankopen van hun chauffeurs te managen en te coördineren. Bovendien is de euroShell kaart te gebruiken in heel Europa, waardoor elk bedrijf binnen de EU voordeel zal hebben bij de samenwerking met Shell, door een verbeterde bedrijfsvoering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*