JOAT Travel nieuw concept ”echte” maatreizen

,

Wilt u wat anders dan de vage ‘vanaf’ prijzen, de standaard pakketreizen en niet gebonden zijn aan de vaak vaste hoge prijzen die het boekingssysteem van het reisbureau aanbiedt? Maar wilt u de echte goede deals van het moment voorgelegd krijgen, specifiek toegespitst op uw reiswensen simpel en duidelijk!

Heeft u een heerlijke reis in het vooruitzicht? Tickets geboekt, auto geregeld maar er nog niet helemaal uit wat u wilt bezoeken in het betreffende land? Geen idee wat de hoogtepunten zijn van de regio die u gaat bezoeken en wilt u hier advies over? Iemand die luistert naar uw wensen en snel een goed beeld kan vormen van wat u zoekt? Ook gehele reisschema’s op maat met activiteiten naar wens, stel ik met alle plezier voor u samen.

U heeft geen zin of tijd om de deur uit te moeten voor het boeken van een reis of zelf eindeloos te zoeken op internet naar de juiste deals. Laat u dit liever doen door iemand die hierin gespecialiseerd is en bij u langskomt wanneer dat uitkomt.

Kortom: zoekt u een enthousiast gespecialiseerd persoon die onafhankelijk reisadvies geeft en dus altijd de meest gunstige deals voor u zoekt? JOAT Travel is niet verbonden aan een specifiek reisbureau en kan daardoor uit een veel breder aanbod een reis op maat voor u samenstellen. JOAT Travel pakt geen commissies op reisonderdelen maar berekent alleen een tarief voor geleverde diensten.

Enthousiast of benieuwd naar de wijze waarop ik u kan helpen bij het opzetten van uw reis? Wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te bekijken of ik u eventueel kan helpen met uw reiswensen? Ik ben 7 dagen per week bereikbaar op info@joattravel.nl of op telefoon/WhatsApp 0634261411.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*