Nieuwe restaurant gids Bijzonder Uit Eten Online!

Nieuwe restaurant gids Bijzonder Uit Eten Online!

Vandaag werd de nieuwe restaurant gids Bijzonder Uit Eten (https://bijzonderuiteten.nl) gelanceerd. Een gids gericht op alles wat uit eten zo leuk maakt.

Bijzonder Uit Eten

Bijzonder

De gids is niet gericht op online boekingen (en rekent dus ook geen commissie) of kortingen maar ontworpen vanuit het perspectief van restaurants. Veel restaurants hebben het hele jaar leuke evenementen op de agenda zoals een Paasbrunch, Moederdag High Tea, muzikaal diner, Kerstbrunch etc. Op Bijzonder Uit Eten kunnen restaurants deze agenda punten presenteren zodat het voor restaurant gasten beter vindbaar wordt.

Foodfestivals

Ook andere culinaire events vind je terug op de website zoals Food Events en Foodtruck Events. Steeds meer leuke food events vinden plaats. Een eerste selectie van zo’n 40 foodfestivals vind je al op https://bijzonderuiteten.nl/agenda/food-festivals/

Waarom een nieuwe gids?

“Vanuit mijn hospitality consultancy merkte ik dat het moeilijk is voor restaurants om speciale restaurant aanbiedingen te promoten. Of het nu ging om een theater diner, BBQ weekend, Jazz High Tea of andere activiteiten – er bestond niet echt een platform waar alle leuke restaurant en food events samenkomen – vandaar Bijzonder Uit Eten” aldus Janneke Nijenhuis, mede oprichtster van Bijzonder Uit Eten.

“Daarnaast voelen de meeste restaurants een druk uit de bestaande restaurantgidsen waar reviews, ranking en commissies de boventoon voeren. Wij willen Bijzonder Uit Eten juist richten op het unieke aanbod en directe communicatie met het restaurant. Dit levert veel minder “no shows” op en geeft het restaurant weer het directe gastcontact terug”

Gratis of betaalde vermelding

Ieder restaurant (of foodfestival organisatie) kan een gratis vermelding aanmaken op Bijzonder Uit Eten (met eigen telefoon/email en webadres). Foodevent organisatoren kunnen events daarna gratis plaatsen.

Voor een uitgebreide restaurant vermelding geldt het eerste jaar een jaarbijdrage van slechts € 35. Hiermee kan de restaurateur dan naast de gratis restaurant vermelding:

• Onbeperkt (kortlopende) evenementen plaatsen (Paasbrunch, Moederdag High Tea, Valentijn, Kerstdiners, Asperge Avond, Muzikaal diner, Kookworkshop agenda items etc.).
• Onbeperkt nieuws berichten plaatsen (opening, verbouwing, nieuwe kaart, nieuwe chef etc.)
• Onbeperkt aanbiedingen en specials met een langere looptijd plaatsen (asperge seizoen, maand menu mosselen, wild, high tea en andere unieke zaken die afwijken van de standaard menu kaart)

Bijzonder Uit Eten. Gericht op alles wat uit eten zo bijzonder maakt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*