Overhemden.com lanceert overhemden app

Overhemden.com heeft woensdag een innovatieve Overhemden app gelanceerd. Door de focus te leggen op gebruiksvriendelijkheid legt de app een nieuwe standaard in het mobiel winkelen. De app is beschikbaar op zowel mobiel als tablet in de iOS en Android store.

 

In de overhemden app is de volledige collectie van de online overhemden specialist beschikbaar. Door gebruik te maken van zogenaamde lookbooks worden mannen geholpen in hun keuze. “Mobiel winkelen is vaak niet gebruiksvriendelijk. De app is een grote stap vooruit in gebruiksvriendelijkheid”, Aldus Sean Heukels, eigenaar van Overhemden.com. De app is tekenend voor het winkelen van de toekomst.

 

Mobile Friendly Shoppen

De app is volledig ingericht op de wensen van de mobiele gebruiker. Het ontwerp is daarom zo schoon mogelijk gehouden. De overhemden worden in hoge resolutie getoond. En de kenmerken van het product zijn gemakkelijk te vinden. Verder onthoudt de app persoonlijke voorkeuren als boordmaat en bestelgegevens. Tot slot is het platform al gereed gemaakt om te betalen met Apple Pay en Google Wallet.

Exclusieve winkelervaring

De gebruiker kan op meerdere manieren een product zoeken. “Wij bieden graag een exclusieve winkelervaring aan onze gebruikers”. Door middel van lookbooks kunnen overhemden geselecteerd worden op basis van outfit. De producten worden vervolgens weergegeven in hoge resolutie. Ook is het traditioneel online winkelen vereenvoudigd. Het scrollen tussen en door producten heen is vereenvoudigd.

 

Verkrijgbaar op meerdere platformen

De overhemden app van Overhemden.com is gratis te downloaden op meerdere platforms. De iOS app is verkrijgbaar voor zowel de iPhone als de iPad. De Android gebruiker kan op zowel telefoon als tablet de app downloaden in de Google Play Store.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*