ReclaiMe Nederlands Ondersteuning

Snel en effectief bestanden redden met ReclaiMe

,

Je bestanden redden was nog nooit zo eenvoudig! ReclaiMe File Recovery Software is de eenvoudigst te gebruiken, effectiefste data recovery software die verkrijgbaar is. Het maakt niet of je het gebruikt om verwijderde bestanden (undelete), bestanden van een RAW disk redden (unformat) of  voor partitie recovery gebruikt.

Plots is de hard disk leeg! Je wilt je verwijderde of verloren bestanden redden, liefst zo snel en eenvoudig mogelijk. Zoek op Google naar data recovery software, en je verdrinkt letterlijk in het aanbod. Duizenden aanbieders beloven je de ultieme oplossing voor je probleem. Maar slechts een enkeling biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. ReclaiMe is er zo eentje.

Reclaime File Recovery - Verkrijgbaar op www.disktuna.com

Reclaime File Recovery – Verkrijgbaar op www.disktuna.com

De eenvoudige interface doet wellicht denken aan een simpele undelete tool, maar ReclaiMe kan echt alles. Van ‘simpelweg’ gewiste files redden tot en met het redden van gegevens van een NAS! De software ondersteunt alle gangbare Windows, Linux en Apple Mac bestandssystemen.

ReclaiMe is de meest gebruiksvriendelijke data recovery software die verkrijgbaar is. Je bestanden redden was nog nooit zo eenvoudig! Dat durf ik te stellen. Maar in plaats van me op mijn blauwe ogen te geloven, zou ik zeggen, probeer het zelf. Download de demo en laat je  verbazen. Als je al eerder data recovery software gebruikte zul je begrijpen wat ik bedoel.

Bij de meesten die data verliezen zal dat vergezeld gaan met enorme paniek en een enorme angst om de dingen erger te maken dan ze al zijn. Als je dan ook nog te maken krijgt met ‘buitenaardse terminologie’ worden deze gevoelens alleen maar sterker. En in paniek is het gevaar groot dat je fouten maakt.

ReclaiMe zal doorgaans binnen enkele seconden beginnen met het tonen van folders en bestanden. Terwijl ReclaiMe scant zal het bestanden blijven toevoegen. Je hoeft echter niet zoals bij veel andere software uren te wachten voordat je bestanden kunt gaan redden. Je kunt bijna onmiddellijk:

  • Bladeren en bestanden gaan zoeken
  • Bestanden pre-viewen
  • Bestanden kopiëren

De software is nu verkrijgbaar via DiskTuna, en tevens leveren wij product ondersteuning mocht je ergens onverhoopt niet uitkomen.

Over DiskTuna

DiskTuna is een initiatief van Joep van Steen, oprichter van o.a. DIY DataRecovery.nl. DiskTuna.com stelt zich ten doel alleen de beste disk en data recovery software beschikbaar te maken aan een zo groot mogelijk publiek. De geboden software is zonder uitzondering de beste in zijn klasse en wordt standaard geleverd met een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Voor meer informatie neem contact op: joep@disktuna.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*