Steeds meer hotels bieden korting

Een vakantie boeken is natuurlijk één van de leukste dingen die er is. Heerlijk wegdromen bij het boeken van een hotel en een vakantie. Fantastisch natuurlijk. De vraag is alleen, hoe boek jij een hotel en hoe kun je ervoor zorgen dat je voor jouw gekozen hotel een top prijs betaalt. De oplossing zit juist niet in de grote hotel vergelijkingssites die er zijn, maar juist op de hotels van de websites zelf. Dan denk je misschien, hoe kan dat? En waarom wist ik dat niet. De reden hiervoor is eigenlijk best heel erg simpel. Hotels mogen dit soort aanbiedingen namelijk niet communiceren op hun eigen website. Dit komt doordat vergelijkingssites liever hebben dat je bij hen boekt. Een booking.com heeft natuurlijk het allerliefst dat je lekker op hun website boekt. Een hotel heeft echter liever dat je dit niet doet. Een booking via een vergelijkingssite kost namelijk onnodig geld en dat is zonde voor het hotel. Daarom geven veel hotels tegenwoordig korting bij boekingen.

Zoek via vergelijkingssites, maar boek via de hotel websites

Een hotel kun je daarom het beste boeken via een hotel website. Heel veel hotel websites bieden daarom korting op extra mogelijkheden. Dit hotel Hilversum biedt nu bijvoorbeeld 20 procent korting op ontbijt wanneer je via hun website boekt. Dat is natuurlijk weer mooi meegenomen en kan de kosten behoorlijk drukken.

Boek dus niet via vergelijkingssites

Stop dus met boeken via vergelijkingssites, maar bel het hotel even op om te vragen of ze nog een extra aanbieding hebben lopen. Dat kan ervoor zorgen dat je net iets meer korting krijgt. Dit trucje is trouwens ook prima te gebruiken voor bijvoorbeeld eten bestellen of reserveringen te maken. Boek altijd via de bedrijfswebsite. Dat scheelt namelijk een boel geld.

Fijne vakantie

Ik wens je een ontzettend fijne vakantie, maar weet zeker dat dit gaat lukken met de tips uit deze blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*