De Smart Navigator App van FLEETCOR voor houders van de euroShell-tankkaart

FLEETCOR is met meer dan 5.330 werknemers in 53 landen actief. Het biedt onder meer tankkaarten, maaltijdpassen en kortingspassen voor zakelijke overnachtingen, naast andere gespecialiseerde betaaldiensten voor ondernemingen wereldwijd. Met meer dan 500.000 zakelijke klanten, samen goed voor miljoenen kaarthouders, is FLEETCOR een solide marktleider – van transactieverwerking tot compleet programmamanagement.

FLEETCOR ondersteunt oliemaatschappijen bij het ontwikkelen en implementeren van zakelijke tankkaart programma’s aan ondernemingen. Zo kunnen vlootbeheerders reistijden en brandstofkosten zo laag mogelijk houden en kan men de vrachtwagens en auto’s in real-time volgen. De tankkaart systemen kunnen zowel inhoudelijk als op vlak van schaalgrootte worden aangepast. Daardoor zijn ze voor alle typen bedrijven geschikt.

De laatste versie van de Smart Navigator App kwam op 19 januari 2017 uit in de Play Store voor Android-apparaten. De app is geschikt voor Android 4.0.3 (Ice Cream) of hoger. Voor Apple-apparaten werd versie 2.0.2 van de Smart Navigator App op 21 januari 2017 uitgebracht in de App Store. De app werkt op iOS 6.0 of recenter en is geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch.

De nieuwe Smart Navigator App maakt het gemakkelijk om de optimale route naar het gewenste tankstation te bepalen. De app geeft toegang tot het volledige Shell-netwerk in Europa met alleen in België al meer dan 200 Shell tankstations. Houders van een euroShell- multi-tankkaart kunnen bovendien bij ruim 250 ESSO-tankstations (een partner van Shell) tanken. De internationale вставить Анкор из группы 2 wordt in 31 Europese landen op meer dan 22.000 locaties aanvaard.

De vernieuwde FLEETCOR Smart Navigator App is fors veranderd door de toevoeging van een reeks nieuwe functies. De app is serieus verbeterd en nóg gebruiksvriendelijker gemaakt. De makeover van de user-interface en het ontwerp zorgen voor een groter gebruiksgemak. De app is nu in meer talen verkrijgbaar: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Pools, Hongaars, Tsjechisch, Slowaaks en Italiaans. Ook zijn er meerdere ketens van tankstations toegevoegd in Duitsland, Nederland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Hongarije, Zwitserland, België, Luxemburg, Slowakije, Tsjechië en Italië.

De Smart Navigator App is nog handiger geworden dankzij nieuwe functies als ‘files’, ‘favoriete tankstations’, ‘route naar het dichtstbijzijnde tankstation’ en ‘extra service’.

Het is de ideale hulp voor chauffeurs. De app helpt ze het dichtstbijzijnde tankstation te vinden binnen het volledige netwerk van partners van FLEETCOR. Een app waarmee men fors bespaart op brandstof en reistijd. Veel plezier ermee!

Download de App nu gratis:
Tankstationzoeker App voor iOS
Tankstationzoeker App voor Android

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*