Boeddhistische organisatie Dharma-Lotus begint retraitecentrum in de Franse Ardennen.

Dharma-Lotus is een boeddhistische organisatie met 6 vestigingen in Nederland. Eind 2016 hebben wij een woonboerderij in Viel-Saint-Remy in de Franse Ardennen gekocht en hier een retraitecentrum van gemaakt. Vanaf mei 2017 beginnen daar de eerste retraites. Al sinds 2000 bieden wij retraites aan op verschillende locaties in Europa en vanaf nu gaan we dit doen op ons eigen retraitecentrum.

Dharma-Lotus is een centrum waar je op verschillende  manieren kunt werken aan bewustwording. Bijvoorbeeld door middel van massage, mindfulness, yoga, tantra en inzicht-meditatie. We zijn een groep van 5 mensen, die allen een eigen praktijk hebben maar ook samenwerken. Sinds kort heeft Dharma-Lotus ook een retraite centrum in Noord Frankrijk, waar we meerdaagse cursussen en retraites gaan aanbieden.

We hebben geen nieuwe, speciale techniek die alles beter maakt. We hebben geen nieuwe eigen methode met een trademark. Alles wat we doen komt wel vanuit de boeddhistische filosofie waarin wij de randvoorwaarden aanbieden waarin de deelnemer het uiteindelijk zelf moet gaan doen.

Die randvoorwaarden zijn een geheel gerenoveerde woonboerderij uit 1819 gesitueerd in een beschermd natuurgebied in de Franse Ardennen op 3 uur rijden van Breda. In deze rust bieden wij retraites aan betreffende massage, mindfulness, yoga, tantra en inzicht-meditatie. De retraites variëren van 3 tot 11 dagen en worden gegeven in kleine groepen van maximaal 14 deelnemers.

website: www.dharma-lotus.nl

Meer informatie en foto’s over: Ekãyano
Contact: Ivar Mol; 06-49768104 | info@dharma-lotus.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*