Flexwerkplek

Flexwerkplek: 90% van de zzp’ers werkt buitenshuis

Ruim 9 op de 10 zzp’ers werkt buiten de deur. Zo kopt een recent artikel van RTL Z.  Van deze zelfstandigen, werkt ruim 21% van de zzp’ers op een flexplek-locatie. Flexwerkplekken bieden de kans om met andere zzp’ers in contact te komen, zaken te doen en gelijkgestemden te ontmoeten. Een bekend beeld voor Mignon van Holten, operationeel directeur VONK360. “Een flexwerkplek waar je niet alleen in rust kan werken maar waar je ook geïnspireerd raakt van je omgeving: dat is belangrijk.”

Innovatieve en spiksplinternieuwe omgeving

Bij VONK360 zijn er verschillende mogelijkheden om te flexwerken. Andere flexwerkers kun je ontmoeten op de speciaal ingerichte flexwerkplekken, maar ook in de Business Lounge.  Als je een heerlijke kop koffie besteld, kun je daar aan de slag. In de Business Lounge wordt zowel het ontbijt voor een goede kick start van de dag als healthy lunches geserveerd. “Natuurlijk is er ook de hele dag goede koffie te verkrijgen. Ook is iedere etage voorzien van de koffiemachines van JEDE koffie”, aldus Van Holten.

Flexwerkplek

Gelijkgestemden op je flexwerkplek

“Bij VONK360 raak je zeker geïnspireerd: het gebouw is de vestigingsplaats van ambitieuze bedrijven die vooroplopen op het gebied van innovatie en waarde hechten aan duurzaamheid.” aldus van Holten. “We lopen voorop op het gebied van circulaire economie en zijn voorzien van de nieuwste technieken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering. Ook het LED-scherm aan de buitengevel is duurzaam en is voorzien van zonnepanelen en luchtzuivering. Bovendien krijgen alle ruimtes veel daglicht en bevatten ze de modernste technieken zoals bijvoorbeeld interactieve presentatieschermen.”

Meer weten over flexwerken bij VONK360?

Bekijk de flexplekken

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*