Website laten maken

Website laten maken? Stel jezelf eerst deze vragen

,

Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij het laten bouwen van een website.

Wat wil ik precies op mijn website laten zien?

Het klinkt misschien vanzelfsprekend maar veel mensen denken niet goed na over wat er op de website moet komen. Welke pagina’s moeten er op de nieuwe website komen, welke informatie moet er op kwijt en welke onderdelen moeten speciaal gemaakt worden? Dit kan je (vooraf) al goed verwerken in een document waarmee je websitebouwer direct aan de slag gaan.

Wat is mijn budget?

Als je vooraf bepaal wat je budget is voor het ontwikkelen van een nieuwe website voorkom je situaties waarin je een (te) dure website wordt aangepraat.

Wie is mijn klant?

Weet je wie je klant is? Hoe beter je begrijp wie je bezoekers zijn hoe groter de kans is dat je een website creëert die ze nuttig en uitnodigend vinden.

Wordt de website ook mobiel vriendelijk gemaakt?

Laat je anno 2017 een website ontwikkelen? Dan moet deze mobiel vriendelijk zijn. Als je ontwikkelaar extra vraagt of niet standaard een website aflevert die responsive is moet je jezelf goed afvragen of dit wel de juiste partij is voor het ontwikkelen van je website.

“Als je website niet mobiel vriendelijk is is de kans groot dat je veel verkeer misloopt.” aldus Martijn Oud, online marketing specialist bij Webvalue.

Wie gaat de website onderhouden?

Enkel het lanceren van een nieuwe website is niet voldoende. Het onderhouden van een website is minstens zo belangrijk. Als je een tekst aangepast wil aan de website, het adres is gewijzigd of er staat een foutmelding op de pagina: wie gaat dit dan oplossen?

Denk kritisch na over je nieuwe website!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*