Berendsen toont noodzaak duurzame bedrijfskleding aan

Vandaag was Berendsen aanwezig bij het event ‘Making Waves NL’, een internationaal evenement op de Afsluitdijk waar duurzame ondernemers gekoppeld worden aan investeerders, besluitmakers, politici en andere bedrijven om hun vernieuwende idee werkelijkheid te maken. De keynote speaker was Kofi Annan, voormalig voorzitter van de Verenigde Naties.

Berendsen heeft bijgedragen aan de presentatie van Dutch Awearness, waarin ze streven textielafval tegen te gaan door (bedrijfs)kleding circulair te maken. Vanuit Bolsward en Hoogeveen zijn containers vol textielafval naar de Afsluitdijk gebracht om de aanwezigen bewust te maken van de noodzaak van duurzame kleding. In april ondertekenden de twee partijen Dutch Awearness en Berendsen al een samenwerkingsovereenkomst voor een duurzame toekomst op het gebied van bedrijfskleding.

Meer informatie over het event is te vinden op:  https://makingwavesnl.nl/innovations/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*