BreakIn experience feenstra klein

Feenstra.com

, ,

De activiteit Break In-Experience in Eindhoven is bedoeld om bewoners bewust te laten worden van de inbraakrisico’s van hun woning. Wie al de preventieve maatregelen weet te omzeilen, mag er vandoor gaan met de buit. Participanten krijgen hulpmiddelen ter beschikking zoals een kleerhanger en een pasje.

Eenmaal binnen heeft de deelnemer beperkt de tijd om zich te oriënteren en een poging te doen om de buit te bemachtigen. Intellect en creativiteit worden uitgedaagd door puzzel en spel. Spannende muziek en een teruglopende timer voeren de druk verder op. En als klap op de vuurpijl kan één verkeerde beslissing fataal zijn en is het spel in één keer over en uit.

Het volledige artikel kunt u lezen op Feenstra.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*