Winterschilder: “Schilderen kan het hele jaar door”

Een winterschilder kan zelfs in natte en gure winters gewoon aan de slag met het verfwerk. Sterker nog, schilderwerk in de winter kan voordelig uitpakken omdat schilders vaak korting bieden.

Winterschilders in beeld

De winterschilder Bert van Kruistum is een van die schilders. “Schilderen kan het hele jaar door. De winter is bij uitstek de periode om uw woning, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Zelfs voor uw buitenschilderwerk kunt u een offerte opvragen met korting in de periode 1 november 2017 tot en met 31 maart 2018”.

Korting op al het schilderwerk

Het laten uitvoeren van schilderwerk in de winter van 2017 en 2018 is voor particulieren en VVE’s vaak interessant vanwege de korting. Denk hierbij aan korting op het uurtarief en het BTW-tarief. Vaak is dit onder enkele voorwaarden, waaronder een specifieke periode of de hoeveelheid dagen dat een klus in beslag neemt.

Werkwijze van de winterschilder

Het schilderen van de buitenkant van uw pand vraagt in de winter extra bescherming in verband met het weer. Het beschermen van buitenschilderwerk kan worden gedaan door middel van steigerbouw, afscherming en speciale vierseizoenenverven. Vaak komt er bij schilderwerk nog meer kijken: denk bijvoorbeeld aan stukadoorswerk, interieurbouw, glas- en timmerwerk. Laat u bij het schilderwerk ook zeker adviseren over de kleur, nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethoden. Zo haalt u het meeste uit uw schilderwerk.

Regio Veenendaal

Winterschilder Bert van Kruistum speelt in op de markt met een lager uurtarief van €25 korting per man. Ook het BTW-tarief is in de winter laag: 6%. Met veel kennis, ervaring en hoogwaardige producten gaan ze uitsluitend voor een meer dan tevreden klant. Bert van Kruistum biedt kwaliteitswerk, geeft goed advies en garandeert een lange levensduur van het schilderswerk. Nieuwsgierig? Neem contact op.

Lees hier meer informatie over de winterschilder

* De winterpremie 2017 van Bert van Kruistum is geldig voor de particuliere en zakelijke opdrachtgever op binnen- en afgeschermd buitenschilderwerk in de periode van 1 november 2017 tot en met 31 maart 2018 bij een opdracht van minimaal 3 mandagen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*