Hulplijnonline.nl; nieuw platform voor hulpzoekenden en hulpaanbieders

,

Hulplijnonline.nl is hèt platform waar mensen telefonisch terecht kunnen voor een luisterend oor, antwoord op hulpvragen en ondersteuning bij problemen. Op Hulplijnonline.nl bieden consulenten telefonisch een luisterend oor en hulp aan diegenen die dat nodig hebben en willen. Het doel van het platform is er voor elkaar te zijn als dat nodig is, zonder wachtlijsten, gewoon direct (anoniem) contact, ook buiten kantooruren.

Het is niet altijd mogelijk om naar een hulpverlener te gaan, vanwege bijvoorbeeld logistieke problemen, werktijden of ziekte. Misschien heb je maar een korte vraag. Of misschien wil je anoniem blijven, maar wel graag je probleem kunnen voorleggen aan iemand met dezelfde ervaring of relevante opleiding. Hulplijnonline.nl biedt dan uitkomst.

Op Hulplijnonline.nl kun je hulp of ondersteuning krijgen op verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld vragen over opvoeden, een gesprek met een ervaringsdeskundige over bijvoorbeeld een chronische ziekte, of ondersteuning bij een rouwproces of relatieproblemen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor, gewoon even met iemand wil praten, kun je bij Hulplijnonline.nl terecht.

Om in deze behoefte te kunnen voorzien, is de structuur van de website en de ondersteuning op een overzichtelijke manier opgezet. De hulpvrager selecteert de relevante rubriek of zoekt op onderwerp, kijkt wie er online is en als één van de consulenten aanspreekt toetst hij/zij het rechtstreekse nummer van deze consulent. Heel makkelijk; zonder tussenkomst of doorverbinden. Je hebt direct contact met de consulent van je keuze.

Consulenten op Hulplijnonline.nl geven zelf aan wanneer zij beschikbaar zijn en dit is direct te zien op de website. Iedere consulent heeft een eigen pagina op het platform. Hier kun je lezen wat zijn of haar motivatie is en welke opleidingen en/of ervaringen de consulent heeft. Zo kan de hulpvrager goed bekijken welke consulent het beste bij hem of haar (of het probleem of vraagstuk) past. Wil jij er ook graag voor anderen zijn? Neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit!

Vind de ondersteuning die bij jou past op www.hulplijnonline.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*